Recenzje książki "Naznaczona"

Dodaj swoją recenzję

Naznaczona

25.02.2012

Pierwszy tom cyklu "Dom Nocy" autorstwa Kristin Cast i P.C. Cast opowiada o losach Zoe - młodej adeptki szkoły dla wampirów. Mogę śmiało stwierdzić iż "Naznaczona" to najgorsza książka jaką przeczytałam w swoim życiu! Ostatnio tak dobrze podczas czytania bawiłam się przy "Stary człowiek i morze". Książkę tą kupiłam bez większego namysłu, zachęciło ... Recenzja książki Naznaczona

Przesadzony zachwyt...

23.02.2012

Z racji z tego iż miałam wiele wolnego od świąt postanowiłam iż przeczytam sagę Pań Cast. Kupiłam ją już dawno, ale z braku czasu przeleżała sobie na półkach. W święta zabrałam się za nią. I jakież było moje zdziwienie, kiedy kusząca piękna okładka która zachęcała do kupna pozostała tylko piękną okładką. Książka może nie jest najsłabsza, czyta się ... Recenzja książki Naznaczona

Naznaczona

13.02.2012

Czytałam wiele pozytywnych opinii na temat serii "Dom Nocy", wzięłam do ręki pierwszy tom i pomyślałam "kolejna opowieść o wampirach - czy coś mnie jeszcze zaskoczy?". O dziwo - zaskoczyło i to pozytywnie :) Rozpoczyna się zupełnie zwyczajnie, poznajemy szesnastoletnią Zoe, zwyczajną nastolatkę, która chodzi do szkoły i nie cierpi geometrii, ma pr... Recenzja książki Naznaczona

Dom Nocy: Naznaczona

7.02.2012

Po przeczytaniu fragmentu pierwszej części książki zdecydowałam się ją zakupić. Pomysł wydawał się fajny, choć dużo rzeczy nawiązujących do Harrego Pottera, np.: HP-szkoła dla czarodziejów Naznaczona-szkoła dla Wampirów, HP-blizna na czole Naznaczona-znak na czole, HP-sowa Naznaczona-kot Nie będę pisała wam tu mojej recenzji, bo na pewno każda z ... Recenzja książki Naznaczona

"Naznaczona"

30.08.2011

Książka ta leży na mojej półce już dobrze pół roku lub więcej, jednak nigdy nie miałam czasu ani nawet ochoty by po nią sięgnąć. Dopiero nuda na koloni sprawiła, jak również ciekawe opowieści koleżanek, które już mają tę lekturę za sobą, owa lektura nie zostałaby ruszona. Muszę powiedzieć, że spodziewałam się tego, iż książka będzie niezwykle nudn... Recenzja książki Naznaczona

Naznaczona

3.07.2011

Kolejna książka o wampirach i choć mówiłam, że na razie mam dość, to jednak z ciekawości, co tam ta moja mała czyta, postanowiłam i ja. Jestem mile zaskoczona, bo spodziewałam się kolejnej historii powielonej już nie jeden raz, a tu autorka stworzyła coś nowego i fajnego. Ale od początku. Zoey początkowo jest zwykłą nastolatką, ma przyjaciół, chłop... Recenzja książki Naznaczona

Naznaczona schematem

29.05.2011

„Wampirska szkoła życia” - te słowa, jak się dowiadujemy z dedykacji w książce, rzucił agent P.C. Cast i tak oto powstał owoc współpracy matki i córki, Kristin Cast, powieść młodzieżowa traktująca o modnych na rynku wampirach znana pod tytułem „Naznaczona”. Ów powieść otwiera dziewięciotomowy (informacje są sprzeczne, słyszałam, że ma być ponoć aż ... Recenzja książki Naznaczona

"Naznaczona" PC.CAST

9.05.2011

Mimo tego że w księgarniach jest mnóstwo książek o wampirach itp. to jednak ta jest wyjątkowo ciekawa. Książka jest napisana przez matkę i córkę, ja osobiście naprawdę podziwiam te osoby ponieważ rzadko bywa by matka i córka były ze sobą szczere co do niektórych tematów poruszanych w książce, w niektórych momentach książka staje się nudna ale te mo... Recenzja książki Naznaczona

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl