Recenzje książki "Naznaczona"

Dodaj swoją recenzję

Seria Dom Nocy

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Interesująca historia. Wszystko opowiedziane przez duet matka z córką, językiem młodzieżowym. Główna bohaterka przeżywa wiele przygód, ale jednocześnie odkrywa siebie w świecie, który jest podobny do naszego, a jednocześnie inny. Jest ona wybranką bogini Nyks i oddaje siebie dla innych. Fascynujące śledzenie jej przygód i rozterek, również sercowy... {} Recenzja książki Naznaczona

@beatazet@beatazet {}× 1

Bo najważniejsza jest przyjemność z lektury

20.10.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy kilka lat temu na polskim rynku wydawniczym nastał boom na powieści o wampirach, bardzo się ucieszyłam. Jeszcze przed wydaniem „Zmierzchu” Stephenie Meyer, lubiłam sięgać po literaturę traktującą o krwiopijcach. Po oszałamiającym sukcesie tetralogii Meyer, rynek został zalany powieściami z gatunku paranormal romance, w których królowały wampi... {} Recenzja książki Naznaczona

@milla@milla {}

"Naznaczona" P. C. Cast+Kristin Cast

20.10.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: Naznaczona Autor: P. C. Cast + Kristin Cast Tytuł Oryginalny: Marked Rok Wydania: 2009 Ilość stron: 326 Część: 1 (z serii "Dom Nocy") Wydawnictwo: Książnica Moja ocena: 5/6 Moja recenzja: Biorąc do ręki "Naznaczoną", miałam wiele mieszanych uczuć. Książka ma wielu zwolenników jak i przeciwników. Czytałam kilka recenzji, które wychwalały tę... {} Recenzja książki Naznaczona

Naznaczona

19.10.2013

Dawno temu obiecałam sobie, że nigdy w życiu nie przeczytam tej książki ze względu na wampiry uczące się w szkole dla wampirów. Dla mnie tp po prostu było nie do zniesienia, dlatego że wtedy miałam kompletnego świra na temat "Zmierzchu" i PW. Jednak jak już się z pewnością domyśleliście złamałam moją obietnicę, ale jak również tego też się na pewno... {} Recenzja książki Naznaczona

Egzorcysta

19.03.2013

To, że dzieci miewają nieraz zmyślonych przyjaciół, nie jest niczym dziwny. Ale kiedy już dwunastoletnia dziewczyna rozmawia z Kapitanem Howdym, sytuacja wygląda nieco inaczej. Gdy zaczyna mówić, że jest Kapitanem Howdym, lekarze i matka podejrzewają u niej chorobę psychiczną. Ale czy to na pewno dobry trop? Są takie książki, które czyta się tylko... {} Recenzja książki Naznaczona

Naznaczona - P.C. Cast + Kristin Cast

24.02.2013

Pewnie wielu z was miało już okazję czytać tę książkę jednak ja zabrałam się za nią dopiero teraz. Czy pożałuję swojej decyzji? Zoey to zwyczajna dziewczyna. Chodzi do normalnej szkoły i ma swoją przyjaciółkę Kaylę. Jak każda nastolatka często kłóci się z rodzicami, ale pewnego dnia wszystko to zostaje zburzone przez znak, który pojawia się na jej... {} Recenzja książki Naznaczona

@Hooney@Hooney {}

"Naznaczona"

17.02.2013

Nie ma chyba takiej osoby, świetnie rozeznanej w czytelniczym światku, która by nie słyszała o serii „Dom Nocy”, stworzonej przez P.C. Cast i jej córkę Kristin. Cykl ten szybko stał się bestsellerem, wzbudzając jednocześnie liczne kontrowersje. Pierwszy tom serii, czyli „Naznaczona” od dawna mnie kusił, dlatego nie mogłam oprzeć się pokusie, by po ... {} Recenzja książki Naznaczona

Dom Nocy - Naznaczona

12.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia moja i tej serii jest niezwykle długa, mimo że z "Naznaczoną" zapoznałam się całkiem niedawno! Już jakiś czas temu słyszałam o serii "Dom Nocy", który zaczarował mnie swoimi okładkami, ale recenzje które wahają się od 1/10 aż po 10/10 dawały mi wiele do myślenia. Czytałam zarówno te mieszające książkę z błotem jak i te wychwalające ją pod... {} Recenzja książki Naznaczona

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe