Recenzje książki "Nie mój dług"

Dodaj swoją recenzję

Od miłości do nienawiści jeden krok

4.02.2022

Nie mój dług" to pierwszy tom z cyklu "Demony z Los Angeles" i swoją premierę miała 29 maja. ,,Ma być moim wybawieniem?- Nie potrzebuje tego. Jedyne, życie jakiego pragnę, to życie takie, jakie mam teraz. Bez żadnej kobiety u mojego boku. …… Jessica musi z stąd odejść. Już niedługo.’’ Jessica jej życie nigdy nie było kolorowe lecz po śmierci ojc... Recenzja książki Nie mój dług

Recenzja

10.01.2022

[…]- Podpisz pakt z diabłem, kotku…. Podpisz, twoje ciało stanie się moją własnością. Zrób to, jeśli nie chcesz umrzeć. Będziesz moja, aż uznam, że spłaciłaś dług[…] Odważysz się podpisać? Odważysz się wejść do brutalnej, ognistej, pełnej pożądania i napięcia historii? Historii o spłacie długu, o poddaniu się Diabłu , który bez mrugnięcia okie... Recenzja książki Nie mój dług

Masz być tym, kim ci każę. Możesz podpisać cyrograf z diabłem, kotku.[..]

12.02.2021

Jest to moje pierwsze spotkanie z twórczością Kingi Litkowiec i dosłownie zostałam wbita w fotel. „Nie mój dług” to bardzo mocna książka w której znalazłam wszystko co uwielbiam. Od pierwszej strony zostałam wciągnięta w fabułę i akcję która z każdą kolejną stroną przynosi nam coraz to więcej informacji o bohaterach, emocji, pikantnych scen seksu,... Recenzja książki Nie mój dług

nawet erotyk musi mieć porządną fabułę...

23.08.2020

"Nie mój dług", to druga książka Kingi Litkowiec, jaką miałam okazję przeczytać. Przyznaję, że debiut, jakim było "Miasto Mafii" mnie zawiódł, ale byłam ciekawa czy z kolejną książką będzie lepiej. No i cóż... Bo ja wiem? Zaczęło się całkiem obiecująco. Jessica aby spłacić dług trafia do domu Liama O'Dire, który sam siebie nazywa diabłem. Aby prze... Recenzja książki Nie mój dług

@Angel@Angel × 1

Do czego jesteś zdolny by przeżyć?

18.08.2020

Była to moja pierwsza książka tej polskiej autorki, która po prostu pochłonęłam. Nie sądziłam że tak można wkręcić się i skończyć tak szybko i to z niedosytem, że to już koniec. Nie mój dług, wgniotł mnie w fotel. Chciałam więcej i więcej. Czyta się bardzo szybko, książka napisana jest prostym językiem, sceny sexu nie są napisane ordynarnie i jes... Recenzja książki Nie mój dług

"Nie mój dług"

27.06.2020

Książka, o której Wam teraz opowiem jest dość mocna i powinna przypaść do gustu miłośnikom książek erotycznych. Jest to powieść autorstwa Kingi Litkowiec dzięki, której mogłam ją poznać. Pierwszą książką, którą czytałam jej autorstwa i objęłam patronatem było „Miasto mafii”, które recenzowałam, jakiś czas temu. Autorka gustuje w trudnej tematyce, ... Recenzja książki Nie mój dług

Romans mafijny- nie taki straszny.

25.06.2020

Od pewnego czasu mam problem z gatunkiem romans/Erotyk mafijny. Nie wiem czym to jest spowodowane, bo erotyki nigdy nie sprawiały mi problemu, ale to połączenie, coś nie do końca ze mną współpracują. Ale....tym razem było inaczej. Książka Kingi Litkowiec "Nie mój dług", to był strzał w dziesiątkę! Powieść wciągnęła mnie od pierwszej strony i trzym... Recenzja książki Nie mój dług

Jest ogień!

WYBÓR REDAKCJI
3.06.2020

Na tą ksiązkę czekałam tak długo, że im bliżej była premiery tym bardziej przebierałam nogami. I już Wam mówie! Było warto czekać!! Przeczytałam, przepadłam i płaczę, bo do kolejnej części jeszcze tylee czasu :( wrześniu nadciągaj!! Poprzednia ksiązka Kingii LItkowiec "Miasto Mafii" niestety nie przypadła mi do gustu, ale to była już zupełnie inna... Recenzja książki Nie mój dług

@justus228@justus228 × 3
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl