Recenzje książki "Nie odpisuj"

Dodaj swoją recenzję

Szok i przerażenie...

13.12.2020

"Nie rozumieją, że internet to najgorsze miejsce do poszukiwań wsparcia. No, chyba że ktoś jest masochistą i nie widzi problemu w wystawianiu się na zmasowany atak rozwścieczonych hejterów. Ludzi, którzy nienawidzą wszystkiego. Siebie, innych, całego świata. Nienawidzą swojego istnienia, ale jednocześnie nie mają odwagi, by ze sobą skończyć. Gardz... Recenzja książki Nie odpisuj

O takich problemach się nie mówi...

19.10.2020

Przeczytałam książkę „Nie odpisuj” w dwa wieczory. Uwielbiam kiedy nie mogę oderwać się od czytania. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby po dwóch pierwszych zdaniach tak bardzo zaciekawiła mnie książka. Pierwsze spotkanie z autorem uważam za bardzo udane. Po pierwszej stronie wiedziałam już, że tak łatwo nie oderwę się od czytan... Recenzja książki Nie odpisuj

Internet wcale (chyba) nie jest dobry

5.10.2020

Martyna prowadzi profil społecznościowy, na którym internauci zdradzają swoje tajemnice. Najczęściej są one zbyt błahe, żeby główna bohaterka mogła opublikować je na swoim profilu. Pewnego dnia dostaje jednak wiadomość, która całkowicie zmienia jej dotychczasowe życie. Zatem pamiętaj, nie odpisuj. Historia przedstawiona jest z perspektywy dwóch os... Recenzja książki Nie odpisuj

⭐RECENZJA⭐

1.09.2020

Lubicie czytać mocne książki? Takie, które momentami Wami wstrząsają? 🍷 Martyna, Damian, Agata, Michał. Poznajemy czwórkę bohaterów, których historia w pewnym momencie się łączy. Michał, gość nad którym znęca się jego żona Agata. Jest ona kobietą sukcesu, która uważa swojego męża za dno i codziennie mu o tym przypomina. Martyna jest alkoholiczką w... Recenzja książki Nie odpisuj

Wystarczy jedna zła decyzja

25.08.2020

Wystarczy jedna zła decyzja a można się wplatać w coś co na zawsze zmieni nasze życie. Taka wlasnie podjęła Martyna. To dziewczyna a właściwie kobieta po przejściach, która założyła profil na instagramie ; chce się zwierzyć. Ludzie wysyłają jej anonimowo wszelakie historie, od ,,błahych” problemów nastolatek zakochanych platonicznie w ikonach pop ... Recenzja książki Nie odpisuj

Bardzo obiecujący autor

31.07.2020

Niedługo wychodzi czwarta powieść Marcela Mossa. Ten autor intrygował mnie od dawna. Dzięki booktourowi u @love_ksiazkowe_lusi udało mi się przeczytać jego pierwszą książkę "Nie odpisuj". Historia jest opowiedziana z kilku perspektyw. Poznajemy Martynę, która próbuje pozbierać się po rozstaniu oraz po dwóch poronieniach, Michała, który padł ofiar... Recenzja książki Nie odpisuj

@pola841@pola841 × 1

"Przemoc nie jest oznaką siły, lecz słabości"

25.05.2020

#recenzja #nieodpisuj #marcelmoss "Nie odpisuj" Marcel Moss "Przemoc nie jest oznaką siły, lecz słabości" Marcel Moss zabiera nas w podróż po mrocznej stronie świata mediów społecznościowych. Autor strony Zwierzenie snuje opowieść, która pozostawia czytelnika w stanie oszołomienia, wzburzenia, a także zniesmaczenia. We współczesnym świecie, za... Recenzja książki Nie odpisuj

👍

24.05.2020

Tytuł : Nie odpisuj Autor : Marcel Moss Wydawnictwo : Filia O książce : Na początku poznajemy Michała, który jest więziony w domu przez swoją żonę - Agatę. Marzy o tym, by w końcu pozbyć się jej ze swojego życia, jednak jest za słaby, by spełnić swoje wizje. Potem poznajemy Martynę, którą porzucił chłopak - Damian. Po rozstaniu kobieta się załamał... Recenzja książki Nie odpisuj

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl