Recenzje książki "Nie odpisuj"

Dodaj swoją recenzję

MROCZNA STRONA INTERNETU

8.02.2020

Genialny thriller psychologiczny, który jest doskonały w każdym calu. A ja osobiście sobie cenię to w tego typu książki tego gatunku. Fabuła „ Nie Odpisuj” została znakomicie przemyślana i stworzona. Podczas jej lektury towarzyszy nam adrenalina, która napędza nas do tego byśmy jak najszybciej ułożyli wszystkie brakujące puzzle. Ta książka nie tyl... Recenzja książki Nie odpisuj

Książka skrojona na nasze czasy

4.02.2020

Marcel Moss wszedł przebojem na polski rynek literatury i pewnie byłabym książkę przeoczyła gdyby nie internety. Wszędzie waliły po oczach okładki Nie odpisuj i Nie patrz. Jako, że lubię wiedzieć o co tyle hałasu to Nie patrz kupiłam,a Nie odpisuj dopadłam na Legimi. Nawet nie wiedziałam, że lubię takie książki:) cóż człowiek całe życie się uczy. ... Recenzja książki Nie odpisuj

Każdy ma coś pod paznokciami.

22.01.2020

Cieszę się, że mam Storytel, bo dzięki niemu mogę czasem sięgnąć do książek, które są bardzo polecane, a nie mam ich w swojej bibliotece. W tym roku jeszcze żadną pozycją się nie zawiodłam, tak było i teraz. Książka wciąga, a historie w niej opisane przyprawiają o gęsią skórkę. Aż nie chce się wierzyć, że coś takiego mogłoby mieć miejsce. Jedna... Recenzja książki Nie odpisuj

Jedna wiadomość prowadzi do katastrofy?

29.12.2019

Internet – miejsce niebezpieczne, tajemnicze, straszne. Mniej więcej taki obraz mają w głowie osoby starsze, które nazywamy po prostu boomerami, Kiedy zobaczyłam laptop i niepokojący tytuł Nie odpisuj na okładce zapaliła mi się czerwona lampka. Kolejna opowieść o tym jaki Internet jest zły i przerażający. Jednak zainteresowało mnie h... Recenzja książki Nie odpisuj

„Nie odpisuj” Marcel Moss

25.11.2019

Thriller psychologiczny tajemniczego autora ukrywającego się pod pseudonimem Marcel Moss. Książka napisana jest z perspektywy dwóch osób Martyny i Michała. Początkowo są dla siebie całkowicie obcy, jednak łączy ich wymiana wiadomości na profilu społecznościowym, który ona prowadzi. Dwoje ludzi całkowicie pogrążonych w depresji i uzależnionych od ... Recenzja książki Nie odpisuj

Nie odpisuj

12.11.2019

Cały Instagram oszalał na punkcie książki "NIE ODPISUJ". Część komentarzy jest negatywna, ale większość pozytywna. Ja oczywiście należę do tej drugiej grupy ;) Jest to thriller psychologiczny i to naprawdę dla ludzi o mocnych nerwach. Książka pochłonęła mnie strasznie, nie mogłam się od niej oderwać. Czytaniu jej towarzyszyły mi różne emocje. Do... Recenzja książki Nie odpisuj

@justus228@justus228 × 1

Internet to siedlisko zła?

5.11.2019

Czekałam na tę książkę z utęsknieniem oglądając zdjęcia zapowiedzi na instagramowym koncie wydawnictwa Filia. Bardzo chciałam ją przeczytać. Są to moje klimaty, bo to thriller i chętnie się na nią rzuciłam, od razu jak pojawiła się w legimi. Tak, ostatnio z zasady książek nie kupuję prawie wcale. Dosłownie jedną na miesiąc i to tylko wtedy, jeśli... Recenzja książki Nie odpisuj

Czasem pochopna decyzja niesie za sobą poważne konsekwencje

1.10.2019

Powieść "Nie odpisuj" Marcela Mossa to dobry thriller psychologiczny. I wbrew pozorom nie jest to zwykła opowieść o zbrodni. Niesie ze sobą głębsze przesłanie, że krzywdy raz wyrządzone zostają z nami na zawsze... Martyna prowadzi stronę Zwierzenie. Setki tysięcy osób wysyła do niej swoje zwierzenia, a ona publikuje je na swojej stronie. Portal c... Recenzja książki Nie odpisuj

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl