Recenzje książki "Niegrzeczny manager"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mimo iż nie miałam przyjemności czytać pierwszej części z serii VIP, to z ciekawością sięgnęłam po „Niegrzecznego Managera”. Jak myślicie lektura przypadła mi do gustu? No cóż……. zapraszam na krótką recenzję. Jeżeli podobnie do mnie nie znacie „Niegrzecznego Idola”, a chcielibyście sięgnąć po Managera, to nic nie stoi na przeszkodzie. Otóż hist... {} Recenzja książki Niegrzeczny manager

Niegrzeczny Manager, Kristen Callihan - recenzja styczeń 2021

19.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gabriel Scott- managera zespołu rockowego Kill John, którego mieliśmy okazję poznać w tomie pierwszym " Niegrzeczny Idol ". Na pierwszy rzut oka przypomina górę lodową nie do zdobycia. Jednocześnie imponująca człowieka okazałością, jak i odstraszającą drogą na szczyt. Nic dziwnego przy takim połączeniu, że kobiety prawie mdleją na sam jego widok. ... {} Recenzja książki Niegrzeczny manager

Oj bardzo niegrzeczny...

3.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przychodzę do Was z recenzją ostatniej przeczytanej książki w 2020 roku – „Niegrzeczny manager” od Kristen Callihan. Książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu @nakanapie.pl i bardzo za nią dziękuję. Umiliła mi czas podczas ostatniej podróży pociągiem. Gdy zgłaszałam się do recenzji ten książki nie zauważyłam, że jest to drugi tom cyklu VIP. N... {} Recenzja książki Niegrzeczny manager

@adakr@adakr {}

NIegrzeczny manager

7.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: "Niegrzeczny manager" Autor: Kristen Callihan Cykl: VIP (tom 2) Wydawnictwo: Muza SA Data wydania: 04 listopada 2020 Ilość stron: 383 strony Cena: 39,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐✩✩ Gabriel „Scottie“ Scott, manager największego zespołu rockowego na świecie, jest człowiekiem chłodnym i zdystansowanym, który wymaga perfekcjonizmu od wszyst... {} Recenzja książki Niegrzeczny manager

Świetny romans!

4.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Często na powieściach tego kalibru, na okładce, widnieje nie byle jaki pan (oczywiście, wszystko uzależnione jest od gustów) z gołą klatą. Rzadkością niestety jest romans czy też erotyk, na którym mamy eleganckiego jegomościa, który przyciąga oko. I to chyba było pierwszą rzeczą jaka mnie w tej powieści ujęła. Nie roznegliżowany lovelas, a całkiem... {} Recenzja książki Niegrzeczny manager

Recenzja

1.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Manager sztywniak wrzuca trochę na luz: zakochuje się w fotografce kapeli, którą od lat prowadzi. Istnieje jednak spore niebezpieczeństwo, że jego perfekcjonizm zniszczy to, co dopiero mogłoby się między nimi narodzić… Gabriel „Scottie“ Scott, manager największego zespołu rockowego na świecie, jest człowiekiem chłodnym i zdystansowanym, który wyma... {} Recenzja książki Niegrzeczny manager

Niegrzeczny manager

30.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zaczynając "Niegrzecznego Managera" Kristen Callihan, bałam się, że zabraknie mi głównych bohaterów z poprzedniej części. Ale na szczęście tak się nie stało, ponieważ książka mimo zmiany postaci jest tak samo dobra. Od samego początku skradła moje serce tym, że jest lekka i zabawna. Przekomarzania głównych bohaterów wywoływały uśmiech na mojej twa... {} Recenzja książki Niegrzeczny manager

Niegrzeczny manager

24.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sophie wchodząc na pokład samolotu, wiedziała, że leci rozpocząć nowe życie, nie wiedziała, jednak jak bardzo wszystko się zmieni. To miał być wspaniały lot, trafiła do pierwszej klasy i nawet „sztywniak”, który spędzi podróż na fotelu obok, nie zmieni jej radości. Kobieta nie zamierza się nim przejmować, choć od razu wpada jej w oko. Jednak wszys... {} Recenzja książki Niegrzeczny manager

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl