Recenzje książki "Niegrzeczny prezes"

Dodaj swoją recenzję

Niegrzeczny prezes

19.09.2022

Jak dla mnie książka wzbudza dwojakie emocje. Plusem jest tutaj kunszt literacki. Autorka ma bardzo strojne piórko i nie ukrywam, że gdyby to była literatura obyczajowa, to z pewnością byłby to bestseller. To jest jednak erotyk, więc niektórzy mogą oczekiwać tutaj konkretów, które były, ale tak okraszone zdobieniami, że sens dwojakich sytuacji gdz... Recenzja książki Niegrzeczny prezes

NIEGRZECZNY PREZES

15.09.2022

Recenzja i ocena Tytuł: Niegrzeczny prezes Autor: Weronika Jaczewska Lena Artel jest dwudziestodziewięcioletnią kobietą po rozwodzie. Pracuje jako menager w dobrze prosperującej firmie, która zmienia nagle prezesa korporacji. Lena już pierwszego dnia obraża szefa, chociaż nie wie, że to on. Sam prezes jest nieziemsko przystojny i charyzma... Recenzja książki Niegrzeczny prezes

Całkiem przyjemnie :)

11.09.2022

Wielkimi krokami zbliża się jesień. Okres kiedy kocyk, przytulony kot, herbata z cytrynką i książka grają pierwsze skrzypce w odpoczynku, podczas wolnych chwil. Co to oznacza? Czas na czytanie romansów, erotyków, wszelakich powieści grozy, bo w końcu Halloween za rogiem, a dodatkowo czytanie przeplatane powieściami obyczajowymi. Zdecydowanie brzmi... Recenzja książki Niegrzeczny prezes

Nie taki niegrzeczny prezes

5.09.2022

Po debiut literacki Weroniki Jaczewskiej sięgnęłam trochę z ciekawości, trochę z przekory. Romanse biurowe od dawna już nie pojawiały się w moim TBR, jednak przytłoczona nieco thrillerami i kryminałami chciałam odpocząć, chwycić coś lekkiego, miłego i przystępnego. Jak na debiut było bardzo dobrze. Pierwsza rzecz, która mnie ujęła to imię główne... Recenzja książki Niegrzeczny prezes

Niegrzeczny

2.09.2022

Czy czytając tę książkę, łapało mnie zażenowanie? Bardzo często tak. Czy pomimo tego bawiłam się całkiem dobrze? O dziwo tak. Czytając romanse czy erotyki, trzeba mieć na uwadze, że może nas to śmieszyć, że postępowania bohaterów są tak często głupie, że aż bolą. U mnie w tym wypadku tak było, śmiałam się pół książki i z wydarzeń jak i głupoty. Fr... Recenzja książki Niegrzeczny prezes

Jak ciepła klucha

26.08.2022

Jak pewnie wiecie, nie jestem zwolennikiem książek typu romanse. Ten gatunek – przynajmniej dla mnie - umarł śmiercią naturalną wraz z pojawieniem się Sagi o ludziach lodu. Nic co napisano potem nie jest już oryginalne, nic już nie jest w stanie mnie zaszokować czy zaciekawić. I w pewnym sensie coś podobnego znajdziemy w tej książce. Jedynym... Recenzja książki Niegrzeczny prezes

Niegrzeczny prezes

25.08.2022

Abym mogła bliżej poznać występujących głównych bohaterów i również tych drugoplanowych, którzy zaznaczają małe bądź duże ślady w drodze ku dążeniu ze szczęśliwym zakończeniem, bądź też takich, które nas mocno zaskoczą, wywołując emocje gwarantujące zadowolenie lub poczujemy lekki niesmak z dokonanych przez nich wyborów zawodowych i prywatnych. D... Recenzja książki Niegrzeczny prezes

@Anna30@Anna30 × 20

“Wiedziała, że nie tylko przekroczyła granicę, ile zupełnie straciła ją z oczu”

25.08.2022

Lena ma już na swoim koncie jednego niewłaściwego faceta i ciężki rozwód. Nietypowe zapoznanie pomiędzy przełożonym a pracownicą, zaczyna się od rozlanej kawy, kilku nieuprzejmych komentarzy i strachu o posadę. Kiedy między nimi pojawia się seksualna frustracja, ryzykują, sprawdzając co z tego wyniknie. Czy zakazany romans zmieni się w coś więcej ... Recenzja książki Niegrzeczny prezes

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl