Recenzje książki "Nieśmiertelność zabije nas wszystkich"

Dodaj swoją recenzję

"Nieśmiertelność zabije nas wszystkich" (GameExe.pl)

5.05.2012

Życie wieczne pojawiało się wielokrotnie w powieściach, jednak nigdy nie czytałem książki, która by je potępiała, dlatego „Nieśmiertelność zabije nas wszystkich” tak bardzo mnie zainteresowało. Autor, Drew Magary, stara się w niej pokazać sposób patrzenia na świat w czarnych barwach oraz zwraca uwagę na trudy życia w nim. A co by było, gdyby każdy ... {} Recenzja książki Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

25.04.2012

Bałam się podjęcia napisania recenzji książki "Nieśmiertelność zabije nas wszystkich". Zazwyczaj sięgam po książki, które całkowicie podlegają fantastyce, czyli te, których miejsca akcji, postacie i ich umiejętności nie są z naszego świata. Nie chciałam dać książce złej opinii tylko dlatego, że to nie mój typ. Wszystko jednak zmieniło się po przecz... {} Recenzja książki Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

@Ledina@Ledina {}

Śmierć wcale nie jest taka zła...

22.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ludzie przeważnie twierdzą, że boją się śmierci, nie zdając sobie sprawy z tego, co tak naprawdę ich przeraża. Śmierć sama w sobie to tylko chwila, przebłysk, i potwierdzenie jednej z dwóch tez – albo istnieje życie pozagrobowe, albo go nie ma. Tym, czego boi się niemal każdy człowiek jest starzenie się, powoli przegrywana walka organizmu z nieuchr... {} Recenzja książki Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

10.04.2012

Drew Magary to amerykański pisarz, bloger sportowy, a także dziennikarz. Jego publikacje ukazywały się na łamach takich magazynów jak choćby „Maxima”, „GQ”, „Playboya”, „New York Magazine”, „Rolling Stone’a” i „Penthouse’a”. Przez pewien okres czasu współpracował z Comedy Central i ESPN. Zadebiutował w 2008 roku książką „Men with Balls”, a trzy lat... {} Recenzja książki Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

@Kala95@Kala95 {}

Nieśmiertelność - marzenie wielu

4.04.2012

Nieśmiertelność - to słowo brzmi kusząco. Pewnie każdy z nas myślał kiedyś o tym, aby żyć wiecznie. Jesteśmy przekonani, że wtedy wszystko byłoby łatwiejsze i piękniejsze. Mielibyśmy nieograniczone możliwości, szansę na spełnienie nawet najbardziej nieprawdopodobnych marzeń oraz czas, któremu dzisiaj brakuje tak wielu ludziom. I, przede wszystkim, ... {} Recenzja książki Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

@Deline@Deline {}

Nieśmiertelność która zabija

24.03.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wszystko na świecie jest urządzone w ten sposób, że ma swój koniec i początek. Podobnie jest z naszym życiem. Od chwili narodzin przez nasze dorastanie przygotowujemy się na koniec, który jest jedną pewną rzeczą, która przydarzy się nam w życiu. Biorąc pod uwagę nieuchronność tego momentu jestem pewna, że każdy z nas choć jeden w raz w życiu myślał... {} Recenzja książki Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

13.03.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Drew Magary to nie tylko pisarz, ale także bloger sportowy i dziennikarz. Swoje prace publikował na łamach między innymi „Maxima”, „Playboya” i wielu innych. To jednak nie wszystko, bowiem autor ma na swoim koncie także współpracę z takimi stacjami telewizyjnymi jak Comedy Central oraz ESPN. „Nieśmiertelność zabije nas wszystkich” to jego debiutanc... {} Recenzja książki Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

@tala86@tala86 {}

A czy Ty poddałbyś się zabiegowi gwarantującemu nieśmiertelność?

7.03.2012

Zapewne nie raz byliście w sytuacji, w której z przekąsem mówiliście "Jedyne czego w życiu możemy być pewni, to tego, że umrzemy!". Jednak co byście powiedzieli mając już zagwarantowane wieczne życie? Czy wtedy można być pewnym czegokolwiek? Johna Farrella poznajemy w momencie, gdy decyduje się on na (jeszcze wtedy nielegalny) zabieg, który pozwo... {} Recenzja książki Nieśmiertelność zabije nas wszystkich

@Nyx@Nyx {}
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe