Recenzje książki "Nowa tożsamość"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

3.10.2022

Igor, mimo swojej miłości do żony nie jest z nią do końca szczęśliwy. Kiedy dochodzi do jej morderstwa, a na jaw wychodzą jej liczne zdrady, mężczyzna staje się pierwszym podejrzanym. Postanawia na fałszywych dokumentach uciec do Nowego Jorku. Emily to młoda prawniczka, która pracuje w renomowanej kancelarii tylko dzięki romansowi ze swoim szefem... Recenzja książki Nowa tożsamość

Niezbyt dobra Nowa tożsamość

8.01.2021

Książka opowiada historię Igora, który oskarżony o morderstwo żony postanawia wyjechać z kraju i zaszyć się w USA. NA drugim biegunie poznajemy Emily, młodą prawniczkę, która jest niespełniona zawodowo, a do tego sypia z szefem by utrzymać pracę w jednej z najlepszych kancelarii w Nowym Jorku. Zbiegiem okoliczności, okazuje się że główni bohaterow... Recenzja książki Nowa tożsamość

Nowa tożsamość

8.12.2020

Mam dla Was krótki opis książki : Igor jest lekarzem i żyje w związku małżeńskim z kobietą z którą nic go już nie łączy. Magda jest jedną z tych silnych kobiet u których kariera stoi na pierwszym miejscu. Gdy przyłapuje żonę na zdradzie postanawia zakończyć ich małżeństwo. Niespodziewanie kobieta popełnia samobójstwo. Policja jednak nie wierzy w n... Recenzja książki Nowa tożsamość

Nowa tożsamość,nowe życie

30.10.2020

„Gdy głęboko spojrzałem w jej oczy,poczułem jakby ktoś uderzył mnie w twarz. Spojrzałem na nią,zagryzając wargę.Pożądanie walczyło z rozsądkiem”. Igor zostaje niesłusznie oskarżony o morderstwo swojej żony. Przy pomocy przyjaciela,który łatwi mu fałszywe dokumenty ucieka z kraju. Postanawia ułożyć sobie życie na nowo i zamieszkuje w Nowym jorku... Recenzja książki Nowa tożsamość

Igor w nowym państwie

17.09.2020

Igor wyjeżdża z Polski i trafia do Nowego Jorku. Tam poznaje młodą i piękną kobietę, z którą rozpoczyna romans. Emily zakochuje się w nim, jednak czy to dobrze? Igor skrywa wiele tajemnic, które dziewczyna odkrywa stopniowo. Czy ma o co się bać? Czy jest przy nim bezpieczna? Czy ich miłość przetrwa wszystkie próby? Czy koszmar Igora kiedyś się sko... Recenzja książki Nowa tożsamość

⭐RECENZJA⭐

13.09.2020

⭐RECENZJA⭐ Od dłuższego czasu przymierzałam się do przeczytania książek autorki @Link. Tom pierwszy mnie zachwycił, drugi rozczarował. Ale do rzeczy! "Nowa tożsamość" Igor po śmierci swojej żony musi uciec z kraju. Mimo swojej niewinności boi się, że nikt mu nie uwierzy. Za granicą poznaje niesamowitą kobietę - Emily. Coś zaczyna się między ni... Recenzja książki Nowa tożsamość

Nowa tożsamość, stare problemy

14.08.2020

Igor Nowicki, szanowany krakowski ginekolog, ucieka z Polski po niespodziewanym samobójstwie żony. Od dawna nie byli już ze sobą szczęśliwi, a pewne dosadne wydarzenie sprawiło, że Igor zażądał rozwodu, który nie zdążył dojść do skutku. Chęć rozwodu i zeznania jednego ze świadków sprawiły, iż uznano go za potencjalnego zabójcę własnej żony. Teraz,... Recenzja książki Nowa tożsamość

Nowa tożsamość

20.06.2020

W książce, na pierwszy plan wysuwa się dwóch bohaterów. Igor - przystojny, bogaty ginekolog, któremu los nie szczędził wrażeń. Jego żona zdradzała go, a następnie została zamordowana. Wszystkie podejrzenia padają na niego i wszyscy są przeciwko niemu. Jedynym sprzymierzeńcem jest siostra zamordowanej. Czy on uwikłany jest w zabójstwo? Kto zabił i ... Recenzja książki Nowa tożsamość

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl