Recenzje książki "Obiecaj mi"

Dodaj swoją recenzję

Obietnica

15.04.2014

Coś niesamowitego, książki Richarda Paula Evansa pochłaniam od początku do końca w ciągu jednego dnia, robiąc przerwy wyłącznie na prace w domu. W każdej wolnej chwili sięgam po książkę by przeczytać choć dwie strony. Tak było i w tym przypadku. "Obiecaj mi" to ciepła opowieść o kobiecie, która w swym życiu musiała zmierzyć się ze zdradą, chorobą c... {} Recenzja książki Obiecaj mi

Kiedy przyszłość i przeszłość się spotykają...

4.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie to, że wygrałam tę książkę wraz z innymi pozycjami, na pewno bym po nią prędko nie sięgnęła. Co prawda planowałam spotkanie z książkami Richarda Paula Evansa, ale kiedy widziałam Obiecaj mi na sklepowej półce, nie rwałam się do jej kupna. Dlatego w tym miejscu pragnę serdecznie podziękować blogerce, która konkurs... {} Recenzja książki Obiecaj mi

@Drrim@Drrim {}

Obietnice...

8.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak łatwo jest obiecać. Słowa mają wielką, magiczną moc. Raz wypowiedzianych nie da się cofnąć. Mogą nieść pocieszenie, dawać nadzieję lub wręcz odwrotnie – ranić i krzywdzić. Mówią, że wiara przenosi góry. Może wiara w złożoną komuś obietnicę jest w stanie zdziałać jeszcze więcej? Rok 1989 był dla Beth przełomowy. Tak jakby wszystkie złe moce zmó... {} Recenzja książki Obiecaj mi

@diunam@diunam {}

Gdy już byłam gotowa, by zdjąć bandaż z nosa, toporem odcięto mi głowę.

3.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czasem każdy lubi wrócić do tego, co było. Nieważne, czy to były złe chwile, czy dobre. Podczas świątecznych przygotowań wracasz się do roku, który prawdopodobnie był najtrudniejszym okresem w Twoim życiu - kiedy wszystko zaczęło się rozsypywać. Mąż okazał się inną osobą, za jaką go uważałaś, Twoja córka dosyć poważnie zachorowała, i jeszcze dodatk... {} Recenzja książki Obiecaj mi

@loho14@loho14 {}

Obiecaj mi

11.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kobieta to niesamowite stworzenie. Możecie mnie wyśmiać, wyzwać od feministek a ja i tak będę broniła tego stwierdzenia. Kobiety od lat zawzięcie pracują, by zdobyć dobre wykształcenie i w przyszłości godną pracę a mimo to wciąż postrzegane są jako mniej wartościowy pracownik i piętnowane przez rodzinę jako te, które próbują wykręcić się od „kobiec... {} Recenzja książki Obiecaj mi

Obiecaj mi

28.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Najtrudniej opisać książę, która jest niezwykła. Bo jak oddać tę niezwykłość - ulotną i delikatną ? Jakich słów użyć, żeby nie wyszło zbyt pospolicie? To trudne i niestety nie zawsze się udaje. Co więcej - często mam wrażenie, że przenosząc swoje emocje na papier odzieram je z tej niezwykłości. "Obiecaj mi" zaczyna się ot tak, zwyczajnie. Oto Beth,... {} Recenzja książki Obiecaj mi

Moc obietnic

25.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdzie istnieje granica dotrzymanej obietnicy? Po lekturze tej książki przekonujemy się o tym jak zaprzysiężone obietnice mogą mieć silny wpływ na nasze życie, jego wyrzeczenia w imię najbliższej osoby. Choć akcja zaczyna się banalnie, jej przewrotność odmienia całkowity odbiór. Beth, opiekunce domowego ogniska, matce i żonie, pewnego świat osu... {} Recenzja książki Obiecaj mi

@kejti1@kejti1 {}

Obiecaj mi, że...

19.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autor: Richard Paul Evans Tytuł: "Obiecaj mi" Wydawnictwo: Znak Stron: 296 „W zamkniętych na klucz i ukrytych w szafie szkatułkach przechowuję dwa naszyjniki. Są podarunkami od dwóch mężczyzn. Oba naszyjniki są piękne i oba są cenne, nie noszę jednak żadnego z nich – jednego z powodu złamanej obietnicy, drugiego z powodu obietnicy dotrzymanej. ... {} Recenzja książki Obiecaj mi

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl