Recenzje książki "Oblicza księżyca"

Dodaj swoją recenzję

Kobiety w Indiach

7.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka, która zawiera tyle emocji, że nie sposób przejść obok niej obojętnie. Było to moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki, ale zdecydowanie nie było ostatnim. Koniecznie chcę sięgnąćpo inne tytuły autorki. Sięgając po "Oblicza księżyca" spodziewałam się lekkiej i być może nieco fantastycznej książki, która niekoniecznie musiałaby przypa... {} Recenzja książki Oblicza księżyca

@Gosia@Gosia {}

Oblicza księżyca

24.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cała recenzja na blogu: Ewelina-czyta.blogspot.com Nina Nirali należy do grona moich ulubionych autorek, po których książki sięgam bez zastanowienia. Znając styl pisarki Niny Nirali, już od pierwszych stron wiedziałam, że ta powieść nie będzie zwykłym romansem, wiedziałam, że moje uczucia zostaną wdeptane w ziemię i że przedstawiona historia d... {} Recenzja książki Oblicza księżyca

Mocna!

2.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nina Nirali to autorka, która ma na swoim koncie już wiele popularnych powieści z gatunku literatury obyczajowej i kobiecej. Z zawodu germanistka, od lat zawodowo związana ze środowiskiem międzynarodowym, szczególnie z Indiami. Niegdyś żona muzułmanina. „Oblicza księżyca” to moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki i jestem pewna, że nie osta... {} Recenzja książki Oblicza księżyca

"Oblicza księżyca"

19.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W miłości przecież nie chodzi ani o pochodzenie czy przeszłość, tylko o tę drugą osobę, z którą pragniemy spędzić życie." Indie.... Z czym kojarzy Wam się ten kraj? Mnie z egzotyką, kolorami, pysznym jedzeniem, religią oraz z tradycjami jak choćby aranżowanie przez rodziny małżeństwa. O tym właśnie jest książka Niny Nirali Ranya Patel to młoda, i... {} Recenzja książki Oblicza księżyca

@visa77@visa77 {}× 2

Oblicza księżyca

2.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Oblicza księżyca" zostało napisane przez Nine Nirali, właśc. Aleksandra Brodzińska (ur. 3 stycznia 1979 w Rybniku) autorka kilku książek z gatunku literatury kobiecej. Pisała od dziecka, głównie wiersze. Prozą zajęła się w 2016 roku, kiedy to jej dwie pasje – Indie oraz twórczość literacka, połączyły się. Obecnie mieszka i pracuje w Poznaniu. Wc... {} Recenzja książki Oblicza księżyca

@julia.buda@julia.buda {}× 1

Oblicza Księżyca

17.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie Kochani 💚 Czytacie książki w klimatach Bollywoodu? Ja ostatnio pokochałam ten klimat, a to za sprawą cudownej autorki Niny Nina Nirali @indiaeurostory i jej przecudnych książek. Dzisiaj przychodzę do was z jej kolejną rewelacyjną powieścią #ObliczaKsiężyca . Książka ta porusza bardzo ważny temat - przemoc fizyczna i psychiczna zadawana ż... {} Recenzja książki Oblicza Księżyca

@lukrecja84@lukrecja84 {}× 1

Nina Nirali "Oblicza księżyca".

13.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nina Nirali, właśc. Aleksandra Brodzińska (ur. 3 stycznia 1979 w Rybniku) autorka kilku książek z gatunku literatury kobiecej. Pisała od dziecka, głównie wiersze. Prozą zajęła się w 2016 roku, kiedy to jej dwie pasje – Indie oraz twórczość literacka, połączyły się. Obecnie mieszka i pracuje w Poznaniu. Wciąż tworzy nowe opowieści z serii IndiaEuro... {} Recenzja książki Oblicza Księżyca

Chciała opowiedzieć coś ważnego ...

10.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to pierwsze me spotkanie z Niną Niralli. I mam od razu kłopot. Kłopot z umiejscowieniem powieści "Oblicza księżyca" na odpowiedniej półce literackiej. Czy to romans z tłem obyczajowym. Czy thriller psychologiczny z domieszką romansu. A może wszystko naraz. Koktajl, mieszanka wybuchowa. Po głębszym zastanowieniu jednak zostawiam ten temat na m... {} Recenzja książki Oblicza księżyca

@adam_miks@adam_miks {}× 6
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl