Recenzje książki "Oczy wilka"

Dodaj swoją recenzję

Oczy które zawładnęły serce Leny

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bohaterką książki jest młoda kobieta Lena. Kiedy była dzieckiem została osierocona, jej rodzice zginęli w wypadku samochodowym. Wychowaniem małej Lenki zajęła się jej ciocia Melania. Dziewczyna zawsze czuła się kochana a mimo że brakowało jej rodziców ciocia starała się jak mogła żeby łagodzić tą stratę. Pewnego dnia, tuż przed 18 urodzinami Len... {} Recenzja książki Oczy wilka

Oczy wilka

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy jedno spojrzenie w oczy może zmienić całe życie? Czy przypadkowo spotkany mężczyzna może zawładnąć myśli i serce kobiety? Jak bardzo potrafi zmienić się świat pod wpływem tego jednego spojrzenia? Lena rezygnuje z pracy w katowickim butiku z odzieżą używaną i postanawia przeprowadzić się do Głębi, gdzie przyjaciółka ze studiów załatwiła jej pr... {} Recenzja książki Oczy wilka

@graga_mm@graga_mm {}× 1

Fajna ;)

22.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W tym tajemniczym spojrzeniu dostrzegam lekkość i… bezbronność. Teraz to ja patrzę w jego piękne oczy. Nie widzę już idealnych rysów twarzy, białych zębów i umięśnionej sylwetki, ale dziwną jasność bijącą od zaciekawionych źrenic. Czuję, że wchodzi mi do umysłu, jest coraz głębiej, głębiej." "Dopóki nie pogodzisz się z przeszłością , nie zrobisz... {} Recenzja książki Oczy wilka

Magnetyczne oczy Artura

1.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytaliście całą serię "Oczy wilka" ? Dzisiaj przychodzę do was z recenzją tomu 1 #OczyWilka Alicja Sinicka - strona autorska . Za egzemplarz pięknie dziękuję Wydawnictwo Kobiece ❤🌹😘🥰 Zapraszam do cudownego świata, pełnego sekretów, fascynacji i namiętości... Zajrzyjcie w magiczne oczy mrocznego i tajemniczego Artura Morgana... Jego wzrok przycią... {} Recenzja książki Oczy wilka

Czy to aby na pewno przypadek?

31.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Debiutancka powieść Alicji Sinickiej "Oczy wilka" miałam już okazję czytać jakiś czas temu pod nakładem innego wydawnictwa. Teraz po czasie ponownie wróciłam do lektury i bardzo miło spędziłam czas. Cała seria "Oczy wilka" to bardzo dobra seria, która wciąga. Jest lekka a zarazem bardzo dobra nieprzewidywalna historia miłości, która nie zawsze je... {} Recenzja książki Oczy wilka

Oczy wilka

16.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zastanawialiście się kiedyś jakby to było gdyby ktoś podał Wam zastrzyk, który spowodowałby, że wymazalibyście złe chwile z pamięci?? Skończyłam "Oczy wilka" @alicja_sinicka , dziękuję @wydawnictwo.kobiece za egzemplarz ❤️ Lena Kajzer przeprowadza się do przyjaciółki,do miejscowości Głębia. Nie zdążyła się zadomowić a już pechowo wjeżdża w BMW n... {} Recenzja książki Oczy wilka

Oczy wilka

12.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka Pani Alicji Sinickiej zrobiła na mnie niesamowite wrażenie i po raz pierwszy podczas czytania bałam się, że za szybko ją skończę, bo zdecydowanie bardziej pragnęłam się nią delektować, każdą kolejną stroną, owianą nutą tajemniczości. Lena nie miała łatwego życia – będąc jeszcze dzieckiem straciła rodziców, a ciocia, która się nią zaj... {} Recenzja książki Oczy wilka

,, Fajne niebo jest dzisiaj''

19.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, Oczy Wilka’’ to debiutancka powieść Alicji Sinickiej i mogę powiedzieć, że to nieostatnia powieść jaką przeczytam tej autorki. Powiem szczerze, że autorka weszła w świat pisarski z wielkim hukiem! Książka to pierwszy tom miłosnej wręcz kryminalnej opowieści. Okładka książki jest przecudowna. Jak zobaczyłam lazurowe wręcz wilcze oczy , jak późn... {} Recenzja książki Oczy wilka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl