Recenzje książki "Ognista"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja książki "Ognista".

7.09.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Aby utrzymać przy życiu tę część mojej istoty, muszę być blisko tego, co ją zabija" Ognista to pierwsza część bestsellerowego cyklu dla młodzieży. Seria ta szybko podbiła serca czytelników z całego świata, urzekając niesamowitym klimatem oraz ciekawą fabułą. Zachwyca nie tylko młodych, ale i starszych, prowadząc ich w progi zupełnie innego świat... {} Recenzja książki Ognista

@Rouee@Rouee {}

Wzrok w utkwiony w niebie

25.05.2013

Smoki. Pomimo tego, że je uwielbiam, to rzadko znajduję książkę z dragońskim motywem, która by mi przypadła do gustu. Jednak lubię ryzykować (prawdziwy ze mnie hardkor, ryzykować przeczytanie książki) i czasami bardzo pozytywnie się zadziwiam. Lecz często zdarza się również tak, że taka powieść okazuje się kompletną klapą. Dla mnie te mityczne stwo... {} Recenzja książki Ognista

Nasza recenzja książki "Ognista"

13.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja pochodzi z naszego bloga MyBooks - Nasze recenzje "Książka jest świetna! Bardzo lubię książki paranormalne, a tutaj na dodatek występuje mój ukochany wątek hybrydy ludzkiej z innym stworzeniem, w tym przypadku ze smoczą. Autorka piszę prostym, młodzieżowym językiem, który doskonale przemawia do czytelnika w nastoletnim wieku. Czytało mi s... {} Recenzja książki Ognista

Ognista dragonka

29.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sophie Jordan od najmłodszych lat interesowała się mitami i legendami, zwłaszcza tymi dotyczącymi smoków, wojowników i księżniczek. Na swoim koncie literackim ma już sporo książek z gatunku romansu historycznego oraz z wątkami paranormalnymi, które napisała pod pseudonimem – Sharie Kohler. W chwili obecnej najbardziej koncentruje się na nowej serii... {} Recenzja książki Ognista

@tala86@tala86 {}

Ognista - Sophie Jordan

13.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Smoki ziejące ogniem, zawsze mnie fascynowały będąc małą dziewczynką. Przez jakiś czas tego tematu nie poruszałam w ogóle, do czasu gdy sięgnęłam po książkę Sophie Jordan, a mowa tu o ,,Ognistej''. Nie sądziłam, że aż tak mi się spodoba, chciałam ją czytać przez kilka dni, ale się nie udało.. Przeczytałam ją za jednym razem. :-) Sophie Jordan dora... {} Recenzja książki Ognista

Ognista rozpala miłość do smoków

6.08.2011

Coraz rzadziej w fantastyce dostarczane nam są opowieści o smokach. Istoty, które posiadają w sobie cała moc magii, do tej pory żyły w cieniu innych istot fantasy. Tutaj jednak widzimy, jak one powracają i to w bardzo niekonwencjonalnym stylu. Znów mamy młodą dziewczynę, znów mamy trudne wybory, ale wszystko jest utrzymane w atmosferze niezwykłości... {} Recenzja książki Ognista

Ognista

27.07.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Większość nastolatków nie chce, aby rodzice wtrącali się w ich sprawy. Są przekonani, że tylko oni wiedzą, co będzie dla nich najlepsze. W swoich wyborach nie uwzględniają porad i opinii dorosłych, ponieważ chcą móc podejmować samodzielne decyzje. Najbardziej boli ich to, że czasem rodzice zdecydują się na krok, który według nich jest najlepszy, ni... {} Recenzja książki Ognista

@Deline@Deline {}

,,Ognista"

30.06.2011

Do lektury ,,Ognistej” podchodziłam pełna obaw, ponieważ za smokami nie przepadam. Bałam się, że będzie to coś na styl książek Licii Troisi, których przecierpieć nie mogę. A jednak! Myliłam się. Co byście zrobili, gdybyście musieli zabić część siebie? Tą nieodłączną część, bez której nigdy nie będziecie tacy sami? Na te pytania odpowiedź zna Jacin... {} Recenzja książki Ognista

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe