Recenzje książki "Parker Rain"

Dodaj swoją recenzję

Parker Rain

18.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bez owijania w bawełnę to książka, która wywołała we mnie masę emocji, jednak nie do końca tych na które liczyłam... Choć zaczynając czytać, historia wciągnęła mnie w ekspresowym tępie i na prawdę zaczęła mi się podobać, tak im dalej z kolejnymi rozdziałami, czułam się mocno rozczarowana. A dlaczego? Ta historia, moim zdaniem jest po prostu nie do... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Parker Rain mieszkający w Newport News jest uważany za niebezpiecznego mordercę. On sam podtrzymuje tę opinię przez tatuaże, które pokrywają jego całe ciało, dlatego nie wygląda na przyjemnego i grzecznego chłopca. Ludzie wokół starają się trzymać od niego z daleka. Wolą mu nie podpadać, dlatego niewinny mężczyzna mieszka w odosobnieniu czując sam... {} Recenzja książki Parker Rain

@jula7202@jula7202 {}× 1

Parker Rain nadchodzi...

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Parker Rain to właściciel baru, w małym miasteczku. Ma opinię bezwzględnego mordercy i ludzie unikają go jak ognia. W młodości uczestnik nielegalnych walk, obecnie człowiek, który stroni od wszelakich kłopotów. Corina Winchester uciekła z Nowego Jorku, by w małym miasteczku, odnaleźć dawno zaginiony spokój. Los sprawia, że zostaje sąsiadką Parkera... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain

16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wszystko co dobre, musi się w pewnym momencie skończyć. Nawet gdybyśmy bardzo tego nie chcieli, to i tak się stanie. Bo życie nie czeka. Ono zawsze idzie do przodu, nie cofa się.” I jak tu nie kochać @annawolf.autor gdy kolejna jej książka okazuje się być niesamowitą perełką. Uwielbiam być tak rozpieszczana, czytanie „Parker Rain” to była czys... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain

14.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Parker Rain"od Anny Wolfto kolejne moje niezwykle udane spotkanie z twórczością autorki. Jest to pierwszy tom serii Niepokonani co już mnie napawa ekscytacją bo wyczekuję kolejnej historii. Dzięki Wydawnictwu Muza i Grzesznym książkomParker Rain w dniu dzisiejszym trafia oficjalnie na półkę obok swoich poprzedników które wyszły spod ręki Ani. J... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain - Recenzja

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś przychodzę do Was z recenzją książki, której premiera już w tę środę! Dla niewtajemniczonych, mowa tutaj o nowym dziecku Anny Wolf, pt. „Parker Rain”. Zanim przybliżę Wam fabułę i opowiem co myślę na temat tej książki, muszę Wam się przyznać, że nie jestem wielką fanką romansów, zazwyczaj omijałam je szerokim łukiem, ale ta książka... była to... {} Recenzja książki Parker Rain

Wciągająca opowieść

12.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka otwiera serię „Niepokonani” i przedstawia losy dwójki pokrzywdzonych przez los osób. Corina Winchester ucieka z miasta po przeżytym zawodzie i upokorzeniu przez narzeczonego. Porzucona przed ołtarzem wynajmuje domek na uboczu, gdzie ma tylko jednego sąsiada. Jest nim Parker Rain, który by chronić siostrę został oskarżony o morderstwo i ... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain

12.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Corinne miała plany i marzenia, niestety jej partner miał zupełnie inne. Zostawiona przed ołtarzem, wściekła i zraniona postanawia wyjechać na chwile. Miała, wynająć domek jednak podczas oglądania zmieniła zdanie. Piękne widoki i tylko jeden sąsiad w okolicy sprawiły, że zapragnęła, aby stał się jej. Parker jest właścicielem baru, mężczyzną z prze... {} Recenzja książki Parker Rain

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl