Recenzje książki "Parker Rain"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

25.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„[…] Prawda jest taka, że na świat przychodzimy sami, umieramy sami, ale przez życie możemy przejść z osobą przy boku, dla której jesteśmy całym światem. Jednak czasem znalezienie jej nie jest takie proste […]” Prosta, emocjonalna, miejscami zapierająca dech w piersiach i pokazująca, że każdy zasługuje na drugą szansę. Oto historia nie o jednym ... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain

24.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy przeszłość musi być wyznacznikiem przyszłości? „Parker Rain” jest pierwszą częścią nowego cyklu NIEPOKONANI Anny Wolf. Przez rok pobytu za murami więzienia Parker nauczył się wiele. Przede wszystkim jednak że nie każdemu należy ufać a z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach. Po wyjściu na wolność postanowił definitywnie skończyć z prze... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain

14.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Parker Rain nie ma zbyt dobrej opinii w Newport News. Każdy się go boi i mówi, że to morderca. Owszem był w więzieniu za zabójstwo, ale przesiedział tam tylko rok i go wypuścili bo okazało się, że został skazany niesłusznie. I tak wiedzie swoje spokojne życie jako właściciel baru. Nie chce już wracać do swojej przeszłości i nigdy już nie chce wrac... {} Recenzja książki Parker Rain

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 2

Lekkie pióro autorki, sprawi, że połkniesz książkę w całości.

7.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Choć ta książka ma 320 stron, była taka przyjemna w czytaniu, że ją raz dwa połknęłam. Historia przedstawiona przez autorkę to nic innego jak dążenie do szczęścia, w którym będzie gościła miłość. Myślę, że my czytelniczki uwielbiamy czytać o tym, że dla każdego jest gdzieś ta miłość w drugiej osobie. Jest to dla nas czasami taka nadzieja, że skoro... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain

2.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wiecie co, wstyd się przyznać, ale z książek autorki znam tylko ,,Zimowe serca”, którą swoją drogą uwielbiam. Ale po książce ,,Parker Rain”, Anna Wolf obiecuję, że nadrobię pozostałe :D ,,Parker Rain” to pierwsza część serii Niepokonani. I jeżeli pierwsza część jest tak piekielnie dobra, to co będzie potem? Nasz tytułowy bohater to kryminali... {} Recenzja książki Parker Rain

Recenzja książki "Parker Rain"

30.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Book morning :) Przychodzę do Was z recenzją książki Anny Wolf „Parker Rain". Bardzo dziękuję wydawnictwu Muza — Grzeszne książki za egzemplarz recenzencki lektury. „Parker Rain” to historia mężczyzny, mieszkańca Newport news, właściciela baru z łatką mordercy. Mężczyzna został niesłusznie skazany za morderstwo i przesiedział rok w więzie... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain

28.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„PARKER RAIN” Anna Wolf Wydawnictwo Akurat Anna Wolf przeszła samą siebie. Stworzyły coś niesamowitego. To jest po prostu emocjonalna bomba. Wow cały czas jestem pod ogromnym wrażeniem. „Parker Rain” jest pierwszym tomem serii „Niepokonani”. Główny bohater Parker Rain ma reputację mordercy. Siedział w więzieniu. Teraz jest grzecznym chłopcem i p... {} Recenzja książki Parker Rain

Parker Rain

20.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Parker Rain - Anna Wolf Corina zostaje porzucona przed ołtarzem. Jej niedoszły mąż nie pojawił się w kościele. Ma tylko swojego przyjaciela na którego może liczyć. Postanawia uciec od dużej aglomeracji i przenieść się do małego miasteczka Newport News. Parker Rain jest właścicielem baru, który niesłusznie odsiedział swoje w więzieniu. Życie go n... {} Recenzja książki Parker Rain

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl