Recenzje książki "Piekielny układ"

Dodaj swoją recenzję

Mnie się podoba :)

9.10.2020

Kilka dni temu od pewnej znajomej dostałam wiadomość, że chyba muszę nie do końca być szczęśliwa jeśli notorycznie czytuję takie książki. Byłam ogromnie tym zaskoczona, bo nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka i jakie powiązanie ma mój gust czytelniczy do mojej satysfakcji z mojego pożycia małżeńskiego. Nigdy nie ukrywałam faktu, że po pro... Recenzja książki Piekielny układ

Piekielny układ

6.10.2020

Sięgnęłam po książkę A.S. Sivar Piekielny układ z czystej ciekawości , bo po raz pierwszy słyszę o takiej autorce. Jak wynalazłam w czeluściach internetu to trzecia książka w jej dorobku. Wiecie doskonale, że lubię tak debiuty jak i poznawać twórczość nieznanych mi twórców. Piekielny układ zachęcił mnie opisem: " Pikantna historia miłości z pi... Recenzja książki Piekielny układ

Piekielnie wciągająca...

6.10.2020

Kto lubi pikantne historie z dominującym mężczyzną i równie drapieżną bohaterką – ręka w górę! Zdecydowanie znajdziecie to w „Piekielnym układzie” A.S.Sivar! Dwudziestosiedmioletnia Nicole pracuje jako trenerka fitness, lubi imprezować i ma pociąg do niegrzecznych chłopców. Pewnego dnia w drzwiach jej mieszkania staje młodsza siostra Amy i oświ... Recenzja książki Piekielny układ

@justus228@justus228 × 2

"Piekielny układ"

4.10.2020

„ Nie mam pojęcia, co się dzieje, ale coś w moim wnętrzu właśnie zawiązało się na ogromny supeł, a serce odczuło uderzający ból”. Nicole to młoda, pełna wewnętrznej energii i zadziorności kobieta. Jest trenerką personalną. Życie jej nie rozpieszczało. Bardzo szybko straciła matkę, a ojciec okazał się bardzo słabym, nieradzącym sobie z zaistniałą ... Recenzja książki Piekielny układ

Piekielny układ

2.10.2020

By ochronić swoją młodszą siostrę, Nicole jest gotowa na wiele, a może nawet na więcej. Gdy ojciec dziewcząt oferuje wierzycielowi jedną z córek, starsza z nich wyrusza do klubu go-go, aby negocjować z właścicielem. Spodziewa się wszystkiego, tylko nie spotkania z nieziemsko przystojnym bad boyem, roztaczającym wokół siebie zabójczy urok - a taki ... Recenzja książki Piekielny układ

@iza.81@iza.81 × 3

Piekielny układ

2.10.2020

Nicole kiedyś nie była idealną dziewczyną, lubiła niebezpieczeństwo, przyciągała „niegrzecznych” chłopaków. Jednak wszystko zmieniło się w momencie śmierci jej matki, dziewczyna całkowicie się zmieniła. Na ojca nie mogła liczyć, dla niego liczyło się coś innego niż ona, a na dodatek co trochę wpadał w problemy. Nicole musiała być odpowiedzialna ni... Recenzja książki Piekielny układ

Stanowczy diabeł i zadziorna anielica? Piekło czy niebo? Intrygujące ...

30.09.2020

Jak już wskazuje sam tytuł będzie gorąco i namiętnie. Relacje łączące bohaterów będą ocierały się o porachunki diabła z piękną anielicą. Czy wylądują w raju czy może piekle? Diabeł to on – Bruno Cabrera, bogaty właściciel ekskluzywnej agencji towarzyskiej i nieziemsko przystojny mężczyzna. Anielica – Nicole - piękna i odważna trenerka fitness. Na ... Recenzja książki Piekielny układ

Układ z piekła rodem

30.09.2020

Raczej rzadko sięgam po książki o tematyce romansowo- erotycznej. Czasem jednak się skuszę. Tym razem przyznam szczerze, chciałam poznać książki nowego wydawnictwa, stąd moja chęć zrecenzowania "Piekielnego układu". Zwykle w książkach tego typu mamy zdecydowanego, przystojnego,seksownego i bogatego bohatera, takiego z gatunku macho oraz nieśmiałą... Recenzja książki Piekielny układ

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl