Recenzje książki "Piękne istoty"

Dodaj swoją recenzję

Konkretna powieść młodzieżowa

13.05.2014

Ethan to nastolatek mieszkający w Gatlin, małym miasteczku w Karolinie Południowej. W Gatlin nie dzieje się praktycznie nic, każdy dzień jest przewidywalny do granic możliwości, a jakiekolwiek odstępstwa od rutyny urastają do rangi nie lada sensacji. Ethan jest popularny i powszechnie lubiany, spotyka się z równie znaną i lubianą Emily, gra w szkol... {} Recenzja książki Piękne istoty

Miłość silniejsza niż magia

26.08.2013

Do przeczytania tej książki zachęciły mnie dwie bardzo pochlebne recenzje, po przeczytaniu, których chyba każdy narobiłby sobie ochoty aby zapoznać się jak najszybciej z „Pięknymi istotami.” Dodać do tego zachwyt mojej koleżanki, która nie przestawała gadać na ten temat. Plus adaptacja filmowa, którą miałam ochotę obejrzeć, ale najpierw oczywiście ... {} Recenzja książki Piękne istoty

"Piękne Istoty"

31.07.2013

„Czasami problemy otaczają kogoś ze wszystkich stron i jest ich więcej, niż w ogóle można sobie wyobrazić. A gdy zabrnie się w nie dość daleko, nie pozostaje nic, jak tylko przedzierać się dalej - byle do przodu, żeby dotrzeć na drugi brzeg.” Fantastyczna historia o prawdziwej niezniszczalnej miłości oraz trudach jej utrzymania i poświęceń by ją ... {} Recenzja książki Piękne istoty

Witamy w tajemniczym Ravenwood!

7.03.2013

Zaczęłam czytać tę książkę z powodu otrzymania nagrody z konkursu na portalu Nastek.pl . Dodatkowo film na podstawie "Istot" jest już od kilku dni wyświetlany w kinach, co, oczywiście, nie tylko mnie ostatecznie przekonało do książki, w skutek czego ostatnio w sieci pojawia się coraz więcej opinii o tej pozycji. Jedni są nią zauroczenie, inni zawie... {} Recenzja książki Piękne istoty

Piękne istoty

22.02.2013

Witajcie w Gatlin - mieście, w którym od lat nic się nie zmieniło. Mieście, w którym wszyscy się znają i wszystko o sobie wiedzą, a wielu mieszkańców ma obsesję na punkcie wojny secesyjnej. Wciąż ci sami ludzie, te same stereotypy, codzienna rutyna. To miejsce, gdzie książki czyta się w sekrecie przed znajomymi, bo to nie wypada, bo "książki i kosz... {} Recenzja książki Piękne istoty

@Suza@Suza {}

Piękne istoty

5.02.2013

Ethan Wate, bohater powieści, mieszka w Gatlin – małym, nudnym miasteczku w Południowej Karolinie. Jest nastolatkiem, który gra w kosza i umawia się z dziewczynami. Uwielbia czytać i marzy o podróżach po całym świecie. Zwyczajna historia? Zapewne tak, gdyby nie fakt, że Etan ma swoją tajemnicę. Od miesięcy śni mu się ten sam sen. Widzi w nim tę sam... {} Recenzja książki Piękne istoty

Piękne istoty, czy piękna porażka?

30.12.2012

Zachęcona tajemniczą okładką i pochlebnymi opiniami postanowiłam zakupić ,,Piękne Istoty" i poznać kolejną historię z gatunku paranormalnego romansu. Skąd tylko marne 3 gwiazdki? Mianowicie zawiodłam się na tej książce. I to bardzo. Jeśli chodzi o akcję to prawie jej tam nie ma. Wszystko takie monotonne, łatwe do przewidzenia. Nic się nie dzieje pr... {} Recenzja książki Piękne istoty

@Greeyy@Greeyy {}

Gdy w życiu zabraknie wyboru

19.12.2012

Nie tak łatwo zapomina się niedokończone historie. Nie można całkowicie zapomnieć takich opowieści, gdyż cały czas gdzieś tam są, nie tylko kiedy zdejmujesz je pod postacią książki z półki, ale zawsze na granicy świadomości. Nie tak prosto obejść się bez zakończenia, odmówić sobie wyjaśnienia dlaczego dane wydarzenia miały miejsce, a historia powst... {} Recenzja książki Piękne istoty

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe