Recenzje książki "Piękne istoty"

Dodaj swoją recenzję

Magiczny świat Gatlin ....

26.06.2012

Wybaczcie ale muszę to przyznać KOCHAM TĄ KSIĄŻKĘ :P Czytałam ją z zapartym tchem ( z małymi przerwami, żeby jej za szybo nie skończyć). I choć w szkole czasem mnóstwo sprawdzianów i prac domowych ja nie mogłam przestać czytać. I nawet jak mama kazała mi odrabiać lekcje. Odpowiadałam: - Ale Ethan właśnie znalazł Księgę Księżyców nie mogę teraz skoń... {} Recenzja książki Piękne istoty

Piękne Istoty

3.06.2012

Małe miasteczka mają w sobie wiele uroku. Brak w nich miejskiego zgiełku, spalin, zanieczyszczeń. W takich miejscach na co dzień obcuje się z przyrodą. Wyjrzysz przez okno – możesz odetchnąć czystym powietrzem. Idziesz do szkoły, pracy – do każdej mijanej osoby uśmiechasz się, bo ją znasz. Zapewne dla wielu jest to wymarzone miejsce do życia. Nie m... {} Recenzja książki Piękne istoty

Piękne istoty.

25.02.2012

Niedawno w moje ręce przypadkowo wpadła powieść "Piękne Istoty" autorstwa Kami Garcia & Margaret Stohl. Opowiada ona historię dwojga nastolatków - Ethana i Leny. Od miesięcy w snach chłopaka pojawia się wciąż ta sama dziewczyna. Jakże wielkie było jego zdziwienie, gdy okazało się iż będą razem chodzić do szkoły. Wszystko to dzieje się w Gatlin, uro... {} Recenzja książki Piękne istoty

@Aly102@Aly102 {}

"Piękne Istoty"

16.11.2011

Książka "Piękne Istoty" opowiada o Ethanie mieszkającym w hrabstwie Gatlin. Co noc śni on o pewnej dziewczynie, która niespodziewanie wprowadza się do miejscowego "nawiedzonego domu" Ravenvood. Lena Duchannes, bo tak się nazywa, okazuje się całkiem inna niż sobie wyobrażał. Jest cicha, stara się nie rzucać w oczy i ma specyficzny rodzaj ubioru. Eth... {} Recenzja książki Piękne istoty

@Heyday@Heyday {}

Ulotne piękno

24.08.2011

Przypomnijcie sobie fabułę Zmierzchu. Teraz, wyobraźcie sobie, że zamiast wampirów, mamy do czynienia z tajemniczymi Obdarzonymi, istotami, które posiadają różne moce (brzmi znajomo?) i, w skrócie, dzielą się oni na tych dobrych (niczym wampiry pijące krew zwierząt) i złych (złe wampiry). Na koniec, zróbmy zamianę płci narratora pierwszoosobowego –... {} Recenzja książki Piękne istoty

,,Piękne Istoty"

16.07.2011

Bycie nienormalnym może być darem lub przekleństwem. Pewnie większość z was chciałaby posiadać jakąś moc, być silniejszym od innych, ważniejszych. Mieć jakąś misję do spełnienia. Lecz możecie nie zdawać sobie sprawy, że ten dar będzie przekleństwem. Czymś od czego chcielibyśmy uciec. Ethan, bohater powieści, mieszka w Gatlin - małym, nudnym miastec... {} Recenzja książki Piękne istoty

Piękne istoty

25.06.2011

Kręciłam się koło tej książki od kliku tygodni, ale zawsze przechodziłam obojętnie lub odkładałam ją na półkę, nie myśląc nawet o kupnie. Nie zrobiłabym tego do tej pory, gdyby nie mnogość pozytywnych recenzji, które miałam okazję przeczytać oraz liczne dobre opinie moich znajomych. Najbardziej zniechęcała mnie okładka – mroczne drzewa i ogromy, fi... {} Recenzja książki Piękne istoty

Obdarzeni, tacy niezwykli?

23.06.2011

Dopuszczałeś do siebie kiedyś myśl, że Twoja dziewczyna skrywa wielką tajemnicę? Cierpi, i nic na to nie może poradzić. Nie? Przeczytaj tę książkę, a inaczej zaczniesz myśleć o świecie. Skąd wiesz, że w Twoim mieście mieszkają zwykli ludzie? Może są Obdarzeni.. Ethanowi od wielu tygodni śni się to samo - spadająca dziewczyna, która woła o pomoc. Za... {} Recenzja książki Piękne istoty

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe