Recenzje książki "Point of Retreat"

Dodaj swoją recenzję

Świetna książka!

15.10.2022

Layken i Will zdołali pokonać przeszkody, które stawały na drodze ich miłości, udowadniając tym samym, że są sobie przeznaczeni. Przed nimi życie nietypowe jak na młodych ludzi, ale wiedzą, że wspólnie poradzą sobie ze wszystkim. Niespodziewanie Will spotyka swoją miłość z przeszłości, co wystawi jego związek z Layken na próbę. Gdy fundamenty uczu... Recenzja książki Point of Retreat

Book Coffee Cake

29.09.2022

Colleen Hoover powraca do nas z historią Layken i Willa w drugiej części zatytułowanej “Point of Retreat”. Tym razem nasi bohaterowie oprócz tego, że będą musieli mierzyć się z wychowaniem dwójki młodych ludzi będą musieli zmierzyć się również z byłą dziewczyną Willa, która postanawia wrócić i zawalczyć o niego. Pojawienie się Vaughn bardzo namies... Recenzja książki Point of Retreat

Point of Retreat

26.09.2022

"Czasami dwoje ludzi musi się rozstać, by zdać sobie sprawę z tego jak bardzo siebie potrzebują". ( jak bardzo nie są już sobie potrzebni - to już moje zdanie😉) ~Layken po śmierci matki, przy wsparciu przyjaciół, jak i Willla próbuje się pozbierać, aby jakoś stanąć na nogi. Bezpowrotna strata bliskiej osoby, plus natłok obowiązków oraz odpowiedzi... Recenzja książki Point of Retreat

Wszystko ma swoje granice

28.06.2022

Książka przedstawiona jest oczami Willa, jak życie jego i Layken potoczyło się po wydarzeniach związanych z pierwszą częścią książki. Dla obojga jest to dosyć trudny czas, niosący wyzwania dnia codziennego, a dla Layken i wyzwanie szybszej dorosłości. Obojgu jest na swój sposób ciężko lecz starają się mieć w sobie oparcie do czasu, gdy w ich życiu... Recenzja książki Point of Retreat

Nieprzekraczalna granica

20.05.2019

Pamiętam, jak czytałam dopiero pierwszą część tej trylogii, czyli @Link. Zachwyciłam się tą książką totalnie, wydała mi się takim lekiem na całe zło świata. W końcu sięgnęłam po kolejny tom, który okazał się... No właśnie. Jaki on był? O bohaterach nie będę się za bardzo rozpisywać, ponieważ zrobiłam to przy okazji recenzji Pułapki uczuć. Jedyną ... Recenzja książki Nieprzekraczalna granica

Nieprzekraczalna granica

3.08.2015

Layken i Willa łączą niestety bolesne doświadczenia życiowe. Oboje wychowują swoich młodszych braci, ale co by nie było, są razem szczęśliwi. Tworzą jedną, kochającą się rodzinę. Razem pokonują wszelkie problemy i uczą się odpowiedzialności. Jednak nawet ta mała porcja sielanki, jaką obdarował ich los, po tym wszystkim co ich spotkało, musiała kied... Recenzja książki Nieprzekraczalna granica

Recenzja "Nieprzekraczalna granica" Colleen Hoover

2.04.2015

Książka rozpoczyna się od chwili, gdy Lake i Will są zdani już tylko na siebie. Teraz opieka nad Kelem spoczywa na osiemnastolatce. Dziewczyna próbuje pogodzić swoje studia z opieką nad młodszym bratem.Wychowywanie młodszego rodzeństwa w tak młodym wieku jest wielkim ciężarem i na pewno też niemałym wyzwaniem. Kel i Caulder wkraczają już w wiek nas... Recenzja książki Nieprzekraczalna granica

Nieprzekraczalna granica

1.02.2015

Po przeczytaniu „Pułapki uczuć” byłam rozczarowane, lecz nie książką a faktem, że to już koniec. Czekałam bardzo długo na kontynuacje i cierpliwość się opłaciła. Magia Pani Colleen Hoover nadal trwa. „Nieprzekraczalna granica” to druga część trylogii. Jest to historia dalszych losów bohaterów, czyli Layken Cohen i Willa Coopera. Dwójka młodych l... Recenzja książki Nieprzekraczalna granica

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl