Recenzje książki "Porachunki"

Dodaj swoją recenzję

Porachunki z mocnym zakończeniem

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Porachunki. Grzechy mafii to druga część cyklu o Alicji i Konstandinie, a właściwie to Felicji i Alexandrze, bo tak naprawdę nazywają się bohaterowie powieści. Po tragicznych wydarzeniach z poprzedniego tomu Felicja zapada w śpiączkę, Alex trwa przy jej boku, lekarze mają coraz mniej nadziei, że kiedykolwiek Felicja odzyska świadomość. Jednak praw... {} Recenzja książki Porachunki

Wciągająca

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Druga część książki zdecydowanie różni się od tomu pierwszego. Kostandin i Alicja to tak naprawdę Aleks i Felicja. Ich imiona zostały zmienione przez Lenę, która napisała książkę na prośbę przyjaciółki. Główna bohaterka strasznie działała mi na nerwy i trochę się nudziłam czytając o jej powrocie do zdrowia, kaprysach i wyskokach. Cudem uniknęła śm... {} Recenzja książki Porachunki

Porachunki. Grzechy mafii

26.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po postrzale, Felicja zapada w śpiączkę. Gdy wszyscy już tracą nadzieję na jej powrót, a rodzice poddają się i wyrażają zgodę na eutanazję, Aleksander wpada w szał. On jedyny wierzy, że jego Kruszynka się obudzi i ma rację. Jednak ta, nie jest już tą samą osobą. Nie pamięta ostatnich lat, tak naprawdę nawet nie wie kim jest Aleksander. Ten, by by... {} Recenzja książki Porachunki

Porachunki

28.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Pamiętam przyspieszone bicie serca i miłość, która dusiła mnie w pozytywny sposób, ale teraz tego nie czuje. Tak strasznie mi przykro, Aleksander, ale ja umarłam i w tej śmierci umarłam jeszcze raz..” Do poznania dalszych losów Kostandina i Alicji, skusiła mnie przede wszystkim ciekawość, co tak właściwie stało się z Alicją, ale też nadzieja, że... {} Recenzja książki Porachunki

Wszystko jest inne niż może nam się wydawać

12.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po tragicznym wypadku Felicja zapada w śpiączkę. Budzi się prawie po miesiącu z zaawansowanym zanikiem mięśni i częściową utratą pamięci. Zakochany w niej Alexander udaje lekarza, żeby tylko być blisko swojej wybranki. Wkrótce potem wybucha medialne szaleństwo wokół książki „Kostandin. Grzechy mafii”. Policja tropi Victora, Kostandina i Alicję. Fe... {} Recenzja książki Porachunki

Coś tu poszło nie tak.

8.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: „Porachunki. Grzechy mafii” Autor: Magdalena Winnicka Cykl: Grzechy mafii (tom 2) Wydawnictwo: Akurat Data wydania: 20 stycznia 2021 Ilość stron: 383 strony Cena: 39,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐✩✩✩✩✩✩ Po pierwszej części, czyli „Kostandin. Grzechy mafii”, nie mogłam się doczekać drugiego tomu. Kiedy tylko dotarła do mnie ta książka, niema... {} Recenzja książki Porachunki

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Jestem zaskoczona i zadowolona :)

7.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wiele razy powtarzałam, że tematyka stricte mafijna jest oklepana tak bardzo, że praktycznie nie może nic mnie więcej zaskoczyć. A jednak i ja potrafię się mylić. Muszę przyznać, że jeśli mam się męczyć przy drugim tomie jakiejś historii to nie bardzo się za niego biorę. Jednakże kontynuacja od pani Magdy jednak nie dawała mi spokoju. Pierwszy tom... {} Recenzja książki Porachunki

"Porachunki. Grzechy mafii" Magdalena Winnicka

5.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Już od jakiegoś czasu chodziły za mną romanse mafijne. Z tego właśnie powodu, kiedy nadarzyła się okazja sięgnęłam po serię "Grzechy mafii". Co prawda, rozpoczęłam tę serię od drugiego tomu, ale to nic, zaryzykowałam i teraz zamierzam podzielić się w Wami moją recenzją romansu "Porachunku. Grzechy mafii" Magdaleny Winnickiej. Felicja przeżyła t... {} Recenzja książki Porachunki

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl