Recenzje książki "#Portal randkowy"

Dodaj swoją recenzję

Specjaliści od miłości

5.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Internet to okno na świat. W kilka chwil możemy skontaktować z człowiekiem oddalonym o wiele kilometrów, albo znaleźć odpowiedź na nurtujące nas pytanie. Sieć, coraz częściej, jest narzędziem do nawiązywania nowym znajomości, a nawet szukania drugiej połówki. Tym ostatnim tematem zajął się Marcin Michał Wysocki w swoim zbiorze opowiadań "#Portal r... {} Recenzja książki #Portal randkowy

@asiaczytasia@asiaczytasia {}× 1

W sieci kłamstw

13.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"# Portal randkowy" - to zbiór 8 opowiadań miłosnych o relacjach damsko-męskich nawiązanych na portalach randkowych, autorstwa M.M. Wysockiego. Historia ludzi, którzy szukają w sieci miłości, rozrywki czy przygody na jeden raz. Powodów jest wiele, ale najczęściej wszystkim towarzyszy samotność. Chyba większość z nas poznała kiedyś kogoś w sieci, m... {} Recenzja książki #Portal randkowy

⭐RECENZJA⭐

8.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej, hej 🖐🏻 Zdarzyło Wam się rejestrować na portale randkowe? Czy jednak uważacie to za coś niedopuszczalnego? 💻 Jeśli chodzi o mnie to nigdy nie rejestrowałam się na taki portal. Nie jestem do końca przekonana, czy warto?! Oczywiście nie mówię "nie" i może kiedyś, kiedyś się skuszę 😉 Jednak w chwili obecnej jakoś nie ciągnie mnie do tego 😜 ⭐REC... {} Recenzja książki #Portal randkowy

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 1

Wirtualna miłość

2.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Osiem historii z całego świata, osiem par, osiem niesamowitych podróży. Rzadko zdarza mi się czytać książki, które są zbiorem różnych opowiadań. Tym razem jednak się na to zdecydowałam i nie żałuję. Każda historia dzieję się w innym państwie, dotyczy innych ludzi mających rozmaite oczekiwania, pragnienia i marzenia. Jak wiadomo korzystanie z porta... {} Recenzja książki #Portal randkowy

Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie ekranu.

30.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"#Portal Randkowy" autorstwa Pana Marcina Michała Wysockiego to jak sam już tytuł mówi książka, której tematem przewodnim jest poznawanie ludzi przez internet. To zagadnienie jest mi osobiście bardzo bliskie, bowiem sama poznałam swoją drugą połówkę właśnie za pomocą internetu. Nie da się ukryć, że w dużej mierze właśnie ten fakt skłonił mnie do s... {} Recenzja książki #Portal randkowy

"#Portal randkowy" Marcin Michał Wysocki - opinia

30.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powieść "#Portal randkowy" przeczytałam dzięki uprzejmości autora - Marcina Michała Wysokiego. Czy zaintrygowała mnie książka? Inspiracją autora prawdziwymi historiami i jasną, uniwersalną w zasadzie okładką. W swoje ręce otrzymałam osiem opowiadań. Ich akcja dzieje się w ośmiu krajach Europejskich, w ośmiu miastach i tak wybieramy się między ... {} Recenzja książki #Portal randkowy

Poznajmy się wirtualnie!

26.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie od dzisiaj wiadomo, że ludzie „spotykają się” w internecie. Za moich młodzieńczych czasów tłumaczono w szkole, że w sumie internet prócz tego, że można znaleźć tam wiele przydatnych informacji, również ma swoją ciemną stronę, która zagraża i dzisiejszym dzieciakom. Broń Boże nie neguję tego. Niemniej jednak to utarło taki szlak, że w interneci... {} Recenzja książki #Portal randkowy

recenzja

25.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Za egzemplarz dziękuję @mmwysockiautor i za możliwość jej przeczytania. Jak zauważyliście na pewno, internet odgrywa bardzo dużą rolę w naszym życiu społecznym. Randki online i aplikacje, są jednym z najpopularniejszych sposobów na poznanie nowego partnera. Tak właśnie poznałam, swojego kochanego starego 🤭, z którym jestem już 5 lat i mamy 3 dziec... {} Recenzja książki #Portal randkowy

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe