Recenzje książki "Pretty Reckless. All Saint High. Tom 1"

Dodaj swoją recenzję

Pretty Reckless

6.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Daria to najpopularniejsza nastolatka w szkole. Pochodzi z zamożnej rodziny i nigdy niczego jej nie brakowało. No, może poza jednym: uwagi mamy. Z kolei, po drugiej stronie torów kolejowych, mieszka Penn. Chłopak jest graczem futbolu i kapitanem swojej drużyny ze szkoły. Jego życie nie jest takie proste jak głównej bohaterki. Matka nastolatka ... {} Recenzja książki Pretty Reckless. All Saint High. Tom 1

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Jakie to było dobre...

11.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Słońce bardzo przypomina nienawiść – jest piękne, niebezpieczne i niezbędne do życia. Może oślepić, ale dzięki niemu żyjesz. Nienawiść motywuje bardziej niż miłość. Miłość jest radosna i spokojna. Szczęśliwych ludzi nic nie nakręca. Oni po prostu … egzystują. A my, ludzie pełni nienawiści, jesteśmy inni. Głodni i zdesperowani.” „Pretty reckless”... {} Recenzja książki Pretty Reckless. All Saint High. Tom 1

@justus228@justus228 {}× 1

⭐RECENZJA⭐

27.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć, cześć 🖐🏻 Czytacie "wspólnie" książki? Ja mam taką grupkę osób, z którymi zdarza mi się czytać wspólnie jakieś powieści 😁 Powiem Wam, że jest to świetna sprawa 😁 W trakcie czytania można podzielić się już swoimi wrażeniami i w ogóle 😁 Oczywiście jak już dane osoby przeczytają daną część 😉 Ostatnio czytałam podczas #wspolneczytaniezmadziaij... {} Recenzja książki Pretty Reckless

Pretty Reckless

25.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Przepełniłaś mnie cierpieniem. Pozwoliłaś, by długo mnie trawiło. A teraz nadeszła pora, byś spróbowała tego, co sama stworzyłaś..." Kochani jeśli szukacie naprawdę dobrej książki z motywem hate-love, to "Pretty Reckless" to pozycja obowiązkowa. Jedno zdarzenie, krótka chwila sprawi, że Ona nienawidzi go kochać, a On będzie kochał ją nienawidzi... {} Recenzja książki Pretty Reckless

L.J.Shen ,,Pretty Recless"

18.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Pretty Reckless Autor: L.J.Shen Wydawnictwo Kobiece L.J. Shen Wydawnictwo Kobiece Głównymi bohaterami tej historii są Daria i Penn. Daria Followhill na pierwszy rzut oka jest rozpieszczoną córką, która ma bogatych rodziców. Wydawałoby się, że dziewczyna ma wszystko. Jest popularna w szkole. Uczniowie nazywają ją ,,królową s... {} Recenzja książki Pretty Reckless. All Saint High. Tom 1

Pretty reckless

14.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Pretty reckless” jest moją pierwszą książką z twórczości L. J. Shen. Muszę przyznać, że z początku ciężko było mi się wgryźć w tę historię. Na szczęście później było już lepiej, a końcówka okazała się być emocjonalnym rollercoasterem. Bohaterami są Daria i Penn. Dwójka nastolatków z zupełnie różnych światów, których łączy jedna osoba i wspólna... {} Recenzja książki Pretty Reckless. All Saint High. Tom 1

Typowa historia L.J. Shen.

4.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

L.J. Shen jest jedną z moich ulubionych autorek, jeżeli chodzi o romanse, więc po każdą jej kolejną książkę sięgam w ciemno i zawiodłam się tak naprawdę tylko jeden raz. Na szczęście ten zawód nie dotyczy "Pretty Reckless. All Saint High.", bo akurat tutaj jestem zachwycona i całkowicie zakochana w bohaterach. W książce poznajemy historię Darii, c... {} Recenzja książki Pretty Reckless. All Saint High. Tom 1

spójrz głębiej...

23.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwójka ludzi naprzeciw siebie. Stoją nieruchomo, patrząc w swoje twarze. Wpatrują się w swoje maski. Brzydkie. Skrzywione. Wredne. Cyniczne. Aroganckie. Raniące... Dwójka ludzi naprzeciw siebie. Stoją nieruchomo, powoli podnoszą dłonie, delikatnie dotykają wzajemnie swoich masek. Dwójka ludzi naprzeciw siebie. Stoją nieruchomo, pod wpływem delik... {} Recenzja książki Pretty Reckless. All Saint High. Tom 1

@Angel@Angel {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl