Recenzje książki "Prokurator"

Dodaj swoją recenzję

Coraz lepiej 🙂

11.07.2022

Od ostatniego spotkania Isabelli i Hogana minęło dwa lata. Kobieta ułożyła sobie życie, mieszka z partnerem, dąży do rozwinięcia kariery prawniczej. Mimo to nadal nie może wyrzucić z głowy swojej prawdziwej miłości. Pech chciał, że na staż trafia właśnie pod skrzydła dawnego kochanka. A może to nie pech, a przeznaczenie? Dawne wspomnienia wracają... Recenzja książki Prokurator

Book Coffee Cake

30.05.2022

Hej! Myślę, że mojego dzisiejszego gościa nie trzeba przedstawiać. Mam wrażenie, że z każdą nową odsłoną Joanna Balicka zaskakuje mnie czymś innym. Mimo, iż książka “Prokurator” jest kontynuacją “Korepetytora” mam wrażenie, że to zupełnie dwa różne poziomy. Pierwsza część była typowym erotykiem, jednak to co się dzieje w drugiej części to już całk... Recenzja książki Prokurator

Pan Hogan w roli głównej

25.05.2022

Niezwykle wyczekiwana kontynuacja "Korepetytora" wreszcie trafiła do naszych rąk. W końcu możemy poznać dalsze losy studentki i prokuratora. Jesteście ciekawi jak potoczą się dalej ich losy? Bo ja zdecydowanie tak. Joanna Balicka już od pierwszych stron wrzuca nas w wir zagadek i morderstw, które stara się rozwiązać prokurator Jason Hogan. Całe j... Recenzja książki Prokurator

Recenzja

21.05.2022

❤❤❤Recenzja❤❤❤ Premiera 11.05.2022 „Prokurator” – Joanna Balicka Kontynuacja boskiej, namiętnej i zakazanej relacji między prokuratorem a młodą dziewczyną. Czy reguły pożądania jakimi kierował się Hogan będą na tyle silne aby ich nie złamał, czy może iskierka uczucia będzie na tyle mocna i wniosła, że z nich zrezygnuje ? Isabella, młod... Recenzja książki Prokurator

Prokurator 🌶️🥵🔥😈

20.05.2022

Bardzo lubię twórczość Joanny Balickiej, dlatego nie mogłam przejść obojętnie obok najnowszej książki. "Prokurator" jest kontynuacją "Korepetytora", który rozpoczynał serię reguły pożądania. Dwa lata minęły od ostatnie spotkania Isabelli z Hoganem. W tym czasie dziewczyna stała się bardziej dojrzała i niezależna, znalazła kochającego chłopaka. Is... Recenzja książki Prokurator

Prokurator

16.05.2022

„Tak trudno było mi trzymać się od niej z daleka. Przyciągała mnie jak magnes od dnia, w którym ujrzałem ją po raz pierwszy. Zapach niosący za sobą wyobrażenie wszystkiego, co czułe, i ta wrażliwa skóra sprawiały, że niemal oszalałem.” Od wydarzeń w biurze prokuratora minęły dwa lata i tyle samo czasu Isabella go nie widziała. Jej życie zaczęł... Recenzja książki Prokurator

Prokurator - Joanna Balicka

4.05.2022

„ Nie należało oceniać ludzi po czynach, jeśli dziś są zupełnie innymi osobami. Przemiany są dobre, w szczególności te pozytywne.” Po dwóch latach wracamy do historii Isabeli Walker i Jasona Hogana. W poprzednim tomie zakończyli swoją znajomość w dosyć nieprzyjemnych okolicznościach. Teraz jednak los ponownie złączył ze sobą Ich ścieżki. I... Recenzja książki Prokurator

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl