Recenzje książki "Prosto w serce"

Dodaj swoją recenzję

Cierpienie, Prowansja i miłość

6.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na początek muszę przyznać, że im jestem starsza, tym mam większe wymagania co do książek z pogranicza literatury obyczajowej i romansu. Nie kupują mnie już ckliwe i schematyczne historyjki. „Prosto w serce” to opowieść o Hani, która jest zakochaną narzeczoną, a wkrótce ma zostać żoną. Kończy studia, dostaje wymarzoną pracę. Do szczęścia nie potr... {} Recenzja książki Prosto w serce

Prosto w serce

23.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pełna słonecznych krajobrazów Prowansji historia o miłości. Hania ma ciekawą pracę, dyplom dobrej uczelni i fantastycznego mężczyznę u boku. Wiedzie spokojne, uporządkowane życie, pełne skonkretyzowanych planów na przyszłość. Najbliższym z nich jest ślub z Bartkiem - poznajemy ją w dniu, w którym odebrała swoja wymarzoną suknię ślubną. Wszystko to... {} Recenzja książki Prosto w serce

Prosto w serce

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"- A teraz ze mną zatańczysz? - usłyszałam głos Andre tuż przy swoim uchu. Nie zdążyłam odpowiedzieć. Objął mnie. Przytulił. Tańczył dobrze, ale trzymał dystans. Jego ręce leżały tam, gdzie powinny. Głowę lekko odgiął do tyłu, jego nogi nie splatały się z moimi, jego biodra nie przylegały do moich. Takt, szacunek, elegancja... Przez ten dystans ... {} Recenzja książki Prosto w serce

@angell15@angell15 {}× 1

Zapraszam do Prowansji

23.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Moje serce skradła przepiękna okładka a nazwisko autorki, tylko przyspieszyło jego bicie. Jolanta Kosowska to lekarka, aktywna zawodowo, matka niepełnosprawnego syna, autorka dwunastu powieści i współautorka trzech antologii. Podróżniczka wciąż poszukująca swego miejsca na ziemi. Najbardziej ukochała Włochy, a zwłaszcza Toskanię. Hania przygotowu... {} Recenzja książki Prosto w serce

@coolturka104@coolturka104 {}× 9

Prosto w serce

2.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Poprzednia powieść Jolanty Kosowskiej, jaką miałam przyjemność czytać, mnie szczerze zachwyciła. Nie spodziewałam się, że powieść tej autorki przypadnie mi do gustu Dlaczego? Ponieważ spod jej pióra wychodzą głównie powieść obyczajowe, bardzo życiowe, na które ja nie często mam ochotę. W ostatnim czasie przybyła do mnie kolejna powieść tej autorki... {} Recenzja książki Prosto w serce

Trafia w serce...

20.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie Hani wydaje się być usłane różami. Ma wszystko, czego tylko potrzebuje - idealna praca, wymarzone studia, prawdziwa miłość, nadchodzący ślub. Wir przygotowań wciąga ją do tego stopnia, że przestaje zwracać uwagę na swoje zdrowie i wtedy... bajka się kończy. Kobieta mdleje na przyjęciu, a diagnoza lekarska wydaje się być bolesnym ciosem. Stwa... {} Recenzja książki Prosto w serce

Prosto w serce

13.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie Hani przypomina najpiękniejszą romantyczną opowieść. Młoda kobieta właśnie kończy studia i rozpoczyna przygotowania do ślubu. Planowanie wspólnego życia, nowa, wymarzona praca i otaczająca ją miłość sprawiają, że nie potrzeba jej do szczęścia niczego więcej. Pewnego dnia jednak bajka się kończy – podczas przyjęcia Hania nagle mdleje, a diagn... {} Recenzja książki Prosto w serce

@iza.81@iza.81 {}× 3

"Prosto w serce"

13.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Pod płaszczykiem pięknych słów można ukryć wszystko, nawet pustkę”. Życie Hani układa się jak w bajce, właśnie skończyła wymarzone studia, ma dużą szansę do dobrą pracę. Kocha i jest kochana. Za dwa tygodnie ma stanąć na ślubnym kobiercu z Bartkiem, wydaje się pełna szczęścia i idealna harmonia. Niespodziewanie pewnego dnia Hania mdleje, ma dziw... {} Recenzja książki Prosto w serce

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl