Recenzje książki "Prosto w serce"

Dodaj swoją recenzję

"Prosto w serce"

7.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hania jest romantyczką, zajmującą się architekturą wnętrz. Co prawda dopiero skończyła studia, jednak jest niesamowita w tym co robi. Dla niej to nie tylko praca, ale również pasja. Zbliża się jej najszczęśliwszy dzień. Ma wyjść za mąż za swojego ukochanego. Jednak życie przestaje być dla niej kolorowe. Niespodziewana diagnoza, mimo, że nie pewna ... {} Recenzja książki Prosto w serce

Prosto w serce

6.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie Hani można nazwać cudownym. Jest szczęśliwą kobietą, przygotowuje się do ślubu z Bartkiem – mężczyzną kochającym, opiekuńczym, dobrym, a przynajmniej tak się wszystkim wydaje. Pracuje jako projektantka wnętrz, jest w tym bardzo dobra, uwielbia swoją pracę. Wszystko układa się wręcz idealnie, niestety do czasu. Hania coraz gorzej się czuje, m... {} Recenzja książki Prosto w serce

Tytuł adekwatny do historii

5.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Hania jest wesołą, pełną radości życia osobą. Ma swojego ukochanego Bartka, z którym za niedługo ma wziąć ślub. Jednak świat przewraca się do góry nogami - Hania traci wszystko, co miała. Czy z tego wyjdzie? Czy poradzi sobie w nowej sytuacji? Czy odzyska radość życia? Wzruszająca i emoc... {} Recenzja książki Prosto w serce

Prosto w serce

2.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Prosto w serce" to piękna opowieść, która zaczyna się od przymiarki sukni ślubnej. Przed Hanną jeden z najpiękniejszych dni w życiu. Jej ślub ma się odbyć za dwa tygodnie. Parę dni wcześniej dziewczyna trafia do szpitala, a lekarz podejrzewa u niej stwardnienie rozsiane. Jej narzeczony Bartek zmienia zdanie. Mówi dziewczynie, że nie chce się nią ... {} Recenzja książki Prosto w serce

Druga szansa

1.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Wybrałam ją z względu na okładkę - uwielbiam lawendę a obwoluta dodatkowo miała piękne kolory. Jestem trochę jak taka książkowa sroczka - wybieram lektury po okładkach i ani razu się nie zawiodłam. Z początku myślałam, że historia Hani Dobrzyńskiej będzie nudną opowieścią, w której dziewc... {} Recenzja książki Prosto w serce

@Bookmaniak@Bookmaniak {}× 2

Miłość w kolorach kwiatów i dźwiękach muzyki

28.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powieść Jolanty Kosowskiej "Prosto w serce" to poruszająca historia, w której wszystko staje się możliwe. Poznajemy Hanię, osobę która jest żywiołową, ma głowę peln pomysłów, tworzy cudowne wnętrza i ma wspaniałego narzeczonego, który jest wykładowcą na uczelni. Czego chceic więcej skoro mamy już wszystko? Mamy zakończone studia, odebrany dyplom,... {} Recenzja książki Prosto w serce

Recenzja książki "Prosto w serce"

27.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości serwisu @nakanapie.pl miałam możliwość przeczytania książki "Prosto w serce" @kosowska_jolanta ♥️ od razu powiem, że było to moje pierwsze spotkanie z autorką. Czy udane? O tym za moment. . Bohaterami książki są Hania, Bartek i Andre. Hania i Bartek są narzeczeństwem. Planują ślub, wspólne życie, wspólne marzenia , jednak... Cho... {} Recenzja książki Prosto w serce

@syl_wia_88@syl_wia_88 {}× 1

Prosto w serce

{} WYBÓR REDAKCJI
30.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyobraź sobie, że masz cudowne, szczęśliwe i poukładane życie. U swego boku masz osobę, z którą pragniesz się zestarzeć - za dwa tygodnie bierzecie ślub. Słyszysz słowa "Stworzymy cztery pory roku utkane z naszej miłości i wspólnych przeżyć...". Jak zareagujesz, gdy Twoje życie w jednej chwili zmieni się przez diagnozę lekarską? Poddasz się? A ter... {} Recenzja książki Prosto w serce

@wfotelu@wfotelu {}× 5
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl