Recenzje książki "Przedsionek piekła"

Dodaj swoją recenzję

Witaj w krainie szaleństwa...

6.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Andrew Milton to staruszek, który spędza życie w zakładzie psychiatrycznym dla najniebezpieczniejszych skazańców. Jego najgorszym przewinieniem były bezprawne eksperymenty na ludziach, które zakończyły się śmiercią, bądź kalectwem wielu z nich. Mężczyzna z zaciekawieniem przygląda się nowo przybyłym do "Przedsionka Piekła" pacjentom. Gdy pewnego d... {} Recenzja książki Przedsionek piekła

@izka91201@izka91201 {}× 1

jestem z tej książki zadowolona

28.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miasto Exmore znajduję się w USA, a jego ważnym punktem jest elektrownia zasilana przez tajemniczą technologię. W tym też miejscu krzyżują się losy Andrew Miltona, Kathleen Turner i Janusza Szewczyka. Hmmm od czego by tu zacząć? Chyba od tego, że mi się podobało. Tak po prostu. Podobało mi się jak autor wykreował świat przedstawiony i bohater... {} Recenzja książki Przedsionek piekła

Przedsionek piekła

25.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Przedsionek piekła” należy do gatunku science-fiction, z którym dopiero rozpoczynam swoją przygodę. Jest to powieść autorstwa polskiego autora- Tomasza Kaczmarka. W swoich wyborach literackich staram się wspierać polskich twórców, dlatego sięgnęłam po tę książkę. Akcja powieści rozgrywa się w XIX wiecznych alternatywnych Stanach Zjednoczonych, a... {} Recenzja książki Przedsionek piekła

Recenzja "Przedsionek piekła"

24.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powiemy wam, że po raz pierwszy miałyśmy mętlik emocjonalny w głowie podczas czytania książki. Z jednej strony bardzo się wciągnęłyśmy, a z drugiej stwierdziłyśmy, że coś jest nie tak, jakoś nie poczułyśmy tej historii, coś nam nie pasowało. A mowa o książce „Przedsionek piekła” od Wydawnictwa Uroboros oraz Tomasza Kaczmarka. Powieść przedstawi... {} Recenzja książki Przedsionek piekła

Przedsionek Piekła

23.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z czym kojarzy Wam się piekło? Każdy z nas ma inne skojarzenia, a może wcale nie są tak różne? Wszystko to, co przyszło Wam na myśl, znajduje odzwierciedlenie w miejscu nazywanym Przedsionkiem Piekła. Jest równie tajemnicze, co i znane, choć zakrawa to na pewien paradoks. Wyobraźcie sobie miasto, gdzie znajdują się wszystkie urządzenia technologic... {} Recenzja książki Przedsionek piekła

Trzy osoby, jeden los

21.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W XIX wiecznej alternatywnej Ameryce, w betonowej dżungli zwanej miastem Exmore, stoi potężna elektrownia, którą zasila pilnie strzeżona technologia od bogów-naukowców. Ludzie mogą tylko i wyłącznie z niej korzystać, ale nie mają prawa jej badać. ,,Przedsionek piekła" to nie tylko historia o eksperymentach i postępie, to też opowieść o trzech s... {} Recenzja książki Przedsionek piekła

Intrygująca, mroczna i oparta na ciekawym pomyśle powieść science fiction!

19.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nauka to rozwój, postęp, nowe możliwości i z reguły polepszanie poziomu życia na każdym polu... Użyłam sformułowania "z reguły", gdyż czasami bywa jednak i tak, że koszt i cena owego naukowego postępu jest nazbyt wysoka... O takiej sytuacji opowiada intrygująca i zarazem niezwykle mroczna powieść science fiction pt. "Przedsionek piekła", której au... {} Recenzja książki Przedsionek piekła

@Uleczka448@Uleczka448 {}× 2

"Przedsionek Piekła" Tomasz Kaczmarek - opinia

12.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alternatywna rzeczywistość Ameryki, końca XIX wieku. Trzy postacie, których losy śledzimy na kartach powieści. Trzy linie czasowe, wzajemnie się przeplatające i uzupełniające naszą wiedzę o wykreowanym świecie i losach poznanych osób. Strach, cierpienie, lęk, niepewność, ubóstwo, żądza wiedzy, smród spalonego ciała i Oni. Bonakowie, przyglądający ... {} Recenzja książki Przedsionek piekła

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl