Recenzje książki "Przez pomyłkę"

Dodaj swoją recenzję

Przez pomyłkę - Zemsta za grzechy

16.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś przychodzę do Was z recenzją debiutu Pani Agnieszki Peszek, za której wersję elektroniczną serdecznie dziękuję. Za racji tego, że nie jestem wielką fanką e-booków, musiałam lekturę tej książki przełożyć na inny termin, za co bardzo przepraszam. Ale wracając do mojej oceny, głównym tematem „Przez pomyłkę” jest chęć zemsty za grzechy - uwielbi... {} Recenzja książki Przez pomyłkę

Przez pomyłkę

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Czasami śmierć człowieka dopiero pokazuje zupełnie inne oblicze bliskich osób." . Spotkanie po latach. Nic nadzwyczajnego. Jednak jeśli organizuje je chłopak, który przed laty nagle wyjechał za granicę i przez ten czas nie dawał znaków życia to robi się ciekawie. . Początkowe rozdziały są wprowadzeniem i przedstawieniem poszczególnych bohaterów. ... {} Recenzja książki Przez pomyłkę

Kto zabija ?

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Przez pomyłkę " to debiut pani Agnieszki,który oceniam na udany. Długo zajęło mi zabranie się za tę książkę bo jest ona dostępna w wersji ebook ,które czytam rzadko a to z tego względu, że nie posiadam (jeszcze😊) odpowiedniego sprzętu by czytac książki w takiej formie. Muszę przyznać,że pierwszy rozdział mocno mnie zaciekawił. Zasiał we mnie ... {} Recenzja książki Przez pomyłkę

Przez pomyłkę przeczytana książka?

29.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka, która wciągnęłam mnie tak bardzo, że po zakończeniu poczułam się zawiedona. Wyjątkowo zacznę moją recenzję nieco inaczej. Najpierw przedstawię wam opis książki stworzony przez autorkę, a później mój, aby łatwiej było wam zrozumieć dlaszą część moich myśli. Suchodół. Mała, spokojna miejscowość pod Poznaniem. Gdy zaczynają umierać jej... {} Recenzja książki Przez pomyłkę

Walka o prawdę

27.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak tylko miałam okazję, to dorwałam się do kolejnego debiutu. Tym razem kryminalnego. Już sama okładka mnie zafascynowała. Minimalistyczna w formie, oddziałująca na wyobraźnię i zachęcająca do zapoznania się z treścią. Spotkanie klasowe po latach. Termin: 19.09.2015, miejsce: zamek w Suchodole, mieścinie pod Poznaniem. Takie zaproszenie od daw... {} Recenzja książki Przez pomyłkę

@jorja@jorja {}× 21

Przez pomyłkę

10.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Choć Pani Agnieszka wydała już dwa poradniki, to "Przez pomyłkę" jest jej kryminalnym debiutem. Powieść jest rewelacyjna, trzyma w napięciu niemal od początku, jest nieprzewidywalna i zaskakująca, a opisywane wydarzenia na pierwszy rzut oka wydają się zupełnie niepołączone. Nie dajcie się jednak zwieść i skupcie się na lekturze, bo zakończenie... {} Recenzja książki Przez pomyłkę

Udany debiut

17.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka wciągnęła mnie od pierwszych stron. Przeczytałam ją w jeden wieczór co mówi samo za siebie. Ciekawa konstrukcja, z rozdziałami przedstawianymi z punktu widzenia kolejnych bohaterów, których łączą wydarzenia z przeszłości. Sama wątek kryminalny dość długo się rozkręca. Początek przypominał raczej powieść obyczajową, co wcale nie jest minuse... {} Recenzja książki Przez pomyłkę

@tugosiap@tugosiap {}× 1

Xxx

14.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W czwartek człowiek zakończył dobry kryminał i chciałby chwycić w swe dłonie następną wciągającą lekturę. Długo się wahałam. Sięgnęłam po nieznanego mi Autora... ftu Autorkę - Agnieszkę Peszek. Wydała już kilka książek, ale o tematyce sportowej. A teraz czekał na mnie Jej pierwszy kryminał, w wersji pdf, której nie darzę wielką miłością. Au... {} Recenzja książki Przez pomyłkę

@apo@apo {}
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe