Przysmaki ze 艣ledzi we wsp贸艂czesnej kuchni

Magdalena Drukort
Ksi膮偶ka Przysmaki ze 艣ledzi we wsp贸艂czesnej kuchni
Ksi膮偶ka Przysmaki ze 艣ledzi we wsp贸艂czesnej kuchni
Popraw t臋 ksi膮偶k臋 | Dodaj inne wydanie

Opis

艢ledzie w dawnej kuchni polskiej by艂y najpopularniejszymi rybami morskimi. Nie tylko przyrz膮dzano je w dni postne, ale tak偶e podawano w formie przystawek na przyj臋ciach. W niniejszej publikacji zebrali艣my receptury na przek膮ski i dania obiadowe ze 艣ledzi 艣wie偶ych, solonych oraz marynowanych. Znajdziesz tu tatara ze 艣ledzia, rolmopsy, sa艂atk臋 艣ledziow膮 ze 艣liwkami, sma偶one 艣ledzie faszerowanie i wiele innych specja艂贸w.
Data wydania: 2011
ISBN: 978-83-7707-073-4, 9788377070734
Wydawnictwo: Olimp Media

Gdzie kupi膰

Ksi臋garnie internetowe


Og艂oszenia

{}
Dodaj og艂oszenie
za darmo!
U偶ywane ksi膮偶ki maj膮 dusz臋. Zamiast kupowa膰 w sklepie, zajrzyj na nasz膮 stron臋 z og艂oszeniami. Ksi膮偶kowe zero-waste? Kupuj u偶ywane, sprzedawaj niechciane.

Moja Biblioteczka

Ju偶 przeczytana? Jak j膮 oceniasz?

Recenzje

Ksi膮偶ka Przysmaki ze 艣ledzi we wsp贸艂czesnej kuchni nie ma jeszcze recenzji. Znasz j膮? Mo偶e napiszesz kilka s艂贸w dla innych Kanapowicz贸w?
{}锔 Napisz pierwsz膮 recenzje

Moja opinia o ksi膮偶ce

Cytaty z ksi膮偶ki

O nie! Ksi膮偶ka Przysmaki ze 艣ledzi we wsp贸艂czesnej kuchni. czuje si臋 pomini臋ta, bo nikt nie doda艂 jeszcze do niej cytatu. Mo偶e jej pomo偶esz i dodasz jaki艣?
{} Dodaj cytat
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatno艣ci Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Po艂udnie