Pyry, ziemniaki, kartofle

Halina Jachowska
Pyry, ziemniaki, kartofle
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Ziemniaki - znane w Polsce także pod nazwami grule, rzepy, kartofle, pyry - to jedno z najpopularniejszych warzyw na świecie. Swoją karierę zawdzięczają przede wszystkim wszechstronnemu zastosowaniu w kuchni. Różnorodność i smak potraw sporządzonych z brązowoszarych bulw znacznie przewyższają ich walory estetyczne.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-83-7469-236-6, 9788374692366
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: Encyklopedia gotowania
Stron: 96

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Pyry, ziemniaki, kartofle nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Pyry, ziemniaki, kartofle. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl