Recenzje książki "Republika"

Dodaj swoją recenzję

Nowa odsłona rewelacyjnej serii sensacyjnej dla młodzieży

15.08.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jestem ogromną fanką serii CHERUB i z entuzjazmem sięgnęłam po „Republikę”. Przy lekturze tej części cyklu nieźle się bawiłam, choć muszę przyznać, że brakowało mi nieco postaci Jamesa. Cykl o młodych agentach nadal potrafi mnie zaabsorbować, nadal z zainteresowaniem i zaangażowaniem śledzę poczynania tajnych agentów, choć autor wprowadził do seri... {} Recenzja książki Republika

@milla@milla {}

Republika - Robert Muchamore

15.06.2013

Dzieci są świetnymi szpiegami.Bo kto normalny uznałby albo chociaż pomyślał,że dziecko może być szpiegiem.CHERUBINI,bo tak właśnie nazywają się dzieci,będące agentami supertajnej komórki brytyjskiego wywiadu,są najczęściej sierotami dostającymi nową szansę od losu zamiast życia w domu dziecka czy innych ośrodkach społecznych.W kampusie CHERU... {} Recenzja książki Republika

@ErAgOn@ErAgOn {}

Republika

28.04.2013

Po książkę sięgnęłam zainteresowana ciekawym opisem znalezionym w Internecie. Pozycja spodobała mi się od razu, jednak po jej otrzymaniu dość długo zwlekałam z jej przeczytaniem. Czy miała jakieś przeczucie? Przekonajcie się sami! Ryan kurs podstawowy u Cheruba ukończył już 8 miesięcy wcześniej. Do tej pory nie otrzymał jednak jeszcze żadnej prop... {} Recenzja książki Republika

Ukłon w stronę nastolatków

9.04.2013

Trudno trafić w gust młodego czytelnika. Jak ubrać w słowa fabułę by kilkunastolatek nie odrzucił książki na bok już po pierwszych stronach? Jak nie tworzyć zbyt dziecinnej fabuły, pamiętając jednak, że pozycja kierowana jest do takiego a nie innego czytelnika? Kiedy byłam nastolatką ciężko było mi znaleźć lektury, które byłyby ciekawe, nie traktow... {} Recenzja książki Republika

Republika

8.04.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Motyw tajnych agentów jest chyba każdemu bardzo dobrze znany, powstało bowiem mnóstwo powieści i filmów na ten temat a postacie takie jak James Bond czy Jason Bourne... cóż, kto ich nie kojarzy? Jednym z autorów, którzy w ostatnich latach podjęli się tego tematu jest Robert Muchamore. Jest jednak coś, co zdecydowanie odróżnia jego powieści z cyklu ... {} Recenzja książki Republika

Imperium przestępczości - Robert Muchamore „Republika” (audiobook)

13.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejna misja małoletniego agenta. Tym razem jest nim dwunastoletni Ryan, który aż pali się do swojej pierwszej misji w CHERUBIE, czyli brytyjskiej agencji wywiadowczej, która różni się od innych tym, iż szkoli i zatrudnia nieletnich agentów specjalnych. Dzieci osiągają rewelacyjne sukcesy dzięki swojemu wiekowi, bo przestępcy nie podejrzewają i... {} Recenzja książki Republika

Nastoletni szpiedzy w akcji

29.12.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Republika” to 13 tom serii „Cherub”, opowiadającej o tajnych agentach w wieku od 12 do 17 lat, którzy działają na zlecenie rządu Wielkiej Brytanii. Ich głównym atutem jest fakt, że nikt nie podejrzewa dzieci o szpiegowanie i wypełnianie tajnych misji wagi państwowej. Nie jest jednak konieczne, aby czytać 12 poprzednich części żeby móc sięgnąć po ... {} Recenzja książki Republika

Republika

6.12.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dotychczasowy bohater dwunastu tomów serii "Cherub" James Adams zakończył już swoją pracę tajnego agenta, czas zatem na nową postać, a jest nią dwunastoletni Ryan. Właśnie otrzymuje swoją pierwszą misję. Ma zaprzyjaźnić się z wnukiem Ireny Armarow, przywódczyni przemytników z Kirgistanu i wyciągnąć z niego jak najwięcej informacji o przestępczej dz... {} Recenzja książki Republika

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe