Recenzje książki "Rider"

Dodaj swoją recenzję

Rider

26.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Człowiek dla miłości potrafi się zeszmacić. Schować dumę do kieszeni i skomleć o odrobinę bliskości od tej drugiej osoby. I nawet jeśli to toksyczne i skazane na porażkę, będzie próbował." ~~~ Anna Langner jest już dosyć rozpoznawalną autorką literatury kobiecej, także tej niegrzecznej. Zaczynała swoją karierę pisarki na wattpadzie. To właśnie st... {} Recenzja książki Rider

@cafeetlivre@cafeetlivre {}× 1

Miłość wzywa

25.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy zobaczyłam książkę, o której będę wam opowiadać, nie mogłam się powstrzymać, żeby nie krzyknąć: „Rider wzywa.” – takie małe spaczenie po oglądaniu z córką „Psiego Patrolu”. Nie będzie to jednak propozycja dla dzieci, a gorąca historia o pannie z dobrego domu i przystojnym motocykliście. Wypada nieco zmienić okrzyk na „miłość wzywa”. Ivy tra... {} Recenzja książki Rider

@asiaczytasia@asiaczytasia {}× 2

Rewelacyjna historia!

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Łatki... Te przypinane bolą najbardziej. Pojawiające się mimochodem w głowie, wywołujące automatyczne skojarzenia, często krzywdzące, jednak wciąż obecne. To za ich sprawą znajomość Ridera z Ivy początkowo przyjęła taki, a nie inny obrót. Dzieli ich wszystko, łączy jedno - poczucie zagubienia oraz brak samoakceptacji. I pomimo tego, że każde z nic... {} Recenzja książki Rider

Na motorze schematów

18.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zakazany owoc zawsze kusi, a gdy jest przystojny i zawadiacko się uśmiecha, to niejedna skłonna jest stracić dla niego głowę. Jednak, czy niebezpieczna zabawa to najlepszy sposób na odkrycie własnej tożsamości? A może chodzi o coś więcej, niż niezobowiązująca znajomość? Ona jest dziewczyną z dobrego, bogatego domu. Ma świetne wyniki w szkole, ... {} Recenzja książki Rider

Pochodzili z dwóch różnych światów, oboje skrywali swoje prawdziwe oblicza.

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Mówią, że pierwsze razy zapamiętuje się na całe życie, że każdy pierwszy raz to rewolucja, zmiana. Pierwsza jazda na rowerze, pierwszy pocałunek, pierwszy miłosny zawód… Pierwsze razy nie zawsze są dobre, ale zawsze sprawiają, że się rozwijasz, uczysz na błędach, nabierasz doświadczenia.” Rider doskonale pamięta, kiedy po raz pierwszy zobaczył ... {} Recenzja książki Rider

Rider

4.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie raz w książkach spotkałam się z takimi postaciami. Ona z dobrego domu, grzeczna dziewczynka, dobra uczennica. On zbuntowany, chodzący swoimi drogami. Dwa zupełnie inne światy, które się nawzajem przyciągają. Tak też było w tym przypadku. Zacznę od głównych bohaterów. Cała akcja kręci się wokół Ridera i Ivy. Ivy jest nastolatką z dobrego do... {} Recenzja książki Rider

Recenzja

1.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🏍🏍🏍Recenzja🏍🏍🏍 Premiera 25.08.2021 "Rider" - Anna Langer Namiętność i pasja. Adrenalina i spokój. Ukryte uczucia. Wzajemna potrzeba. Niedokończone rozmowy. Trudna relacja. Kompleksy. To tylko namiastka tego co znajdziecie w tym grubasku. Ivy, młoda i rozpieszczona dziewczyna. Wszyscy oczywiście tak uważają, ale nawet niewiedzą w jakim są błędz... {} Recenzja książki Rider

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl