Recenzje książki "Russian devil"

Dodaj swoją recenzję

Russian Devil

17.01.2022

Mavis jest niepozorną studentką, ale i dziedziczką hotelowej fortuny. Nie wyróżnia się z tłumu, wieczory woli spędzać z książką niż imprezować jak jej rówieśnicy. Uczelnia, na którą uczęszcza, opanowana została przez rodzinę Aristowów z księciem rosyjskiej mafii na czele - Rodionem. Drugi tych dwojga po raz pierwszy przecinają się na balu charytat... Recenzja książki Russian devil

RUSSIAN DEVIL

4.01.2022

Autor: Cordelia Frost Mavis uczęszcza na uczelnie, na której studiuje Rodion i jego świta. Są bardzo popularni, ponieważ Rodion to niezaprzeczalny książe mafii, który kiedyś odziedziczy fortunę. Jest niebezpiecznym, przystojnym i bardzo zdecydowanym mężczyzną. Mavis nie wie, że na jednej z imprez charytatywnych książę zwróci na nią uwagę. Nie wie... Recenzja książki Russian devil

Russian Devil

15.12.2021

Muszę przyznać, że kiedy wybierałam tę książkę, spodziewałam się niesamowitej fabuły oraz rozbudowanych postaci. Niestety otrzymałam jedynie to pierwsze. Nic mnie tak nie boli w książkach, jak niewykorzystany potencjał. Jestem przekonana, że gdyby dodać tej książce z dodatkowe sto stron można by stworzyć naprawdę cudowną pozycję, od której nie dał... Recenzja książki Russian devil

Russian Devil

10.12.2021

„(..)był ciemnością, która mnie pochłaniała. Nie zważał na jakiekolwiek szkody. Liczył się tylko on sam”. Choć doskonale wiem, że „Russian Devil” jest debiutem, w moim odczuciu wcale na taki nie wygląda. Ta niedługa, licząca sobie trochę ponad dwieście stron historia została napisana bardzo lekkim, ale fajnym i rozbudowanym stylem, który sprawiał... Recenzja książki Russian devil

Russian Devil

10.12.2021

"Gdy ktoś krzywdził coś, co należało do niego, wychodziła bestia. Przekonałam się o tym na własnej skórze." "Russian Devil" Autor : Cordelia Frost Wydawnictwo: EditioRed PREMIERA 16.11.2021 r. Hej moliki 🥰 Sięgacie po książki debiutantów? Jeśli tak, z pewnością zainteresuje Was książka "Russian Devil" Osobiście uwielbiam debiuty co już kil... Recenzja książki Russian devil

Russian

3.12.2021

Książka to typowy romans mafijny ale spor różni go od pozostałych. Z jednej strony na plus z innej na niekoniecznie. Pierwsza część jest chaotyczna, nie ma w niej szybkiej akcji a ja nie mogłam zrozumieć głównych bohaterów. Plusem jest także urealnienie historii. Nie ma landrynkowej miłości i typowego, że ona ją zdobył swoim urokiem, ona się podda... Recenzja książki Russian devil

@Lalka1@Lalka1 × 1

Russian devil

28.11.2021

Kiedy urodzi się w wpływowej i zamożnej rodzinie nie można liczyć na normalne życie, a tym bardziej na spełnianie swoich marzeń. No chyba, że jest się następcą i księciem mafijnej rodziny, to wtedy można wszytko. On - Rodion seksowny, niebezpieczny, nieobliczalny, pewny siebie diabeł. Nie ma dla niego rzeczy nie możliwej i zawsze, ale to zawsz... Recenzja książki Russian devil

Recenzja

24.11.2021

Co tam dobrego u Was słychać? Jaka towarzyszy Wam ostatnio lektura? Ja właśnie skończyłam czytać debiutancką książkę Cordeli Frost „Russian Devil” Jesteście ciekawi moich wrażeń? Oto i one 🙂 Doskonale wiecie, że jestem fanką mafijnych romansów i można śmiało powiedzieć, że o gangsterach wiem już wszystko. Ciężko już mnie czymś zaskoczyć. Jednak... Recenzja książki Russian devil

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl