Recenzje książki "Rywalki"

Dodaj swoją recenzję

Rywalki, czyli spore rozczarowanie

14.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Opis od wydawcy: Dla trzydziestu pięciu dziewcząt Eliminacje są szansą ich życia. To dzięki nim mają szansę uciec z ponurej rzeczywistości. Ze świata, w którym panują kastowe podziały, wprost do pałacu, w którym będą spełniane ich życzenia. Z miejsca, gdzie głód i choroby są na porządku dziennym, do krainy jedwabi i klejnotów. Celem Eliminacji jes... {} Recenzja książki Rywalki

@mojakawa00@mojakawa00 {}× 1

Rywalki

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę „Rywalki” autorstwa Kiery Cass, sięgnęłam z sercem na ramieniu. Myślałam sobie, że albo będzie to kolejny kicz wypuszczony na fali książek o miłości dla nastolatek, albo ciekawy pomysł ujmujący dość oryginalną historię – coś w rodzaju baśni. No bo co innego może przyjść do głowy, gdy ma się przed sobą dzieło o takiej fabule… Trzydzieści p... {} Recenzja książki Rywalki

Rywalki

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Eliminacje to z jednej strony wspaniała okazja dla młodej dziewczyny, a także jej rodziny, aby wspiąć się po drabinie społecznej, a z drugiej - weryfikujący osobowość wyścig po koronę, kontrowersyjny sposób wybierania żony dla księcia. Każda dziewczynka marzy o tym, aby być jedną z trzydziestu pięciu wybranek, które dostaną się na Eliminacje. Wizj... {} Recenzja książki Rywalki

Prosty romans, ale...

31.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mistrzostwo. Jestem posiadaczką całej kolekcji książek Kiery Cass, a seria ,,Rywalki" urzekła mnie najbardziej. Od zawsze lubiłam romanse, lecz nigdy nie porywały mnie te najprostsze historie. Nie będę ukrywać - ,,Rywalki" z pewnością do nich należą, ale urzekły mnie swoim klimatem. Oszałamiające suknie, zapierający dech w piersiach zamek, bale, ... {} Recenzja książki Rywalki

Wielkie zaskoczenie

9.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo sceptycznie podchodziłam do tej książki. Pochodzi ona z gatunku literatury młodzieżowej, a ja już nastoletnie lata mam za sobą. Bałam się, co tam zastanę, że będzie to dla infantylne. Nic z tych rzeczy. Książka okazała się genialna, a ja mam zamiar przeczytać całą serię. Jak już zaczęłam czytać, to nie mogłam się oderwać, pochłonęłam ją dos... {} Recenzja książki Rywalki

Rywalki - Kiera Cass

13.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie kochani! Dzisiaj przychodzę do was z recenzją bardzo popularnej książki. Główną bohaterką książki jest America Singer. Dziewczyna, która uwielbia śpiewać i nie pochodzi z bogatej rodziny. Dziewczyna pomaga dla rodziców jak tylko może, ponieważ po wyprowadzeniu się jej starszego rodzeństwa to ona została tą najstarszą. Oprócz niej i rodzic... {} Recenzja książki Rywalki

I żyli długo i szczęśliwie

16.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Która dziewczynka nie marzyła o tym, aby w dzieciństwie zostać księżniczką? O przystojnym księciu na białym koniu, przestronnych, bogato zdobionych komnatach i pięknych wystawnych przyjęciach. O historii wielkiej miłości i o długim, szczęśliwym życiu. America nie marzyła ani o księciu, ani o bogactwie, ani nawet o białym koniu. Mimo ciężkiej sytu... {} Recenzja książki Rywalki

Rywalki

12.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to pierwszy tom cyklu 📓📕📖📙📚 Opowiada o zwykłej młodej dziewczynie, która mieszka w Illèi.Jest to królestwo podzielone na klasyczne podziały.Nasza główna bohaterka Ami jest Piątką należy do kasty artystów.Właśnie rozpoczęły ELIMINACJE,czyli wielki konkurs.Trzydzieści pięć kandydatek z terenów Illèi będzie musiała wziąć udział w morderczym wyśc... {} Recenzja książki Rywalki

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl