Recenzje książki "Serce na walizkach"

Dodaj swoją recenzję

Serce na walizkach

8.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Często wydaje nam się, że znaleźliśmy tę drugą pasującą do siebie połówkę. Z czasem zaczynamy tworzyć z nią miłość. Wszystko jest idealnie, co wcale nie oznacza, że to dobrze. Dostajesz od losu złote jajko, ale gdy zaczynasz skubać skorupkę, zaczynasz sobie zdawać sprawę, że jego wnętrze jest zgniłe. Małgorzata Piłat, kobieta, która znalazła pr... {} Recenzja książki Serce na walizkach

Erotyk

5.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Serce na walizkach" to pierwszy tom cyklu "Bezpośredni lot do szczęścia" Jest to moja pierwsza przeczytana książka tej autorki, piszącej pod pseudonimem: K. A. Figaro. Nie wiedziałam czego mam się spodziewać. Okładka zachęcała. Dodatkowo zadecydował fakt, że otrzymałam ją do recenzji z portalu "Czytam Pierwszy". Główną bohaterką i narratorką powi... {} Recenzja książki Serce na walizkach

Rozterki Gośki.

19.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wybrałam sobie książkę "Serce na walizkach" na portalu Czytam Pierwszy, to moim zdaniem nie jest tylko zwykłe romansidło czy erotyczna opowiastka, jest to historia o kobiecie pragnącej miłości i szczęścia w swoim małżeństwie, która została bardzo zraniona przez najbliższe jej osoby. To opowieść o tym, jaki wpływ na nasze zachowanie mają pieniądze ... {} Recenzja książki Serce na walizkach

@maciejek7@maciejek7 {}× 15

"Serce na walizkach" K.A. Figaro

5.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyszedł czas na recenzję kolejnego romansu! Już sama okładka wskazuje na to, że jest to przyjemna powieść, po którą z wielką przyjemnością sięgnie każda kobieta. Jego tytuł, czyli "Serce na walizkach" K.A. Figaro, ma dużo wspólnego z podróżami, ponieważ jest on pierwszym tomem serii "Bezpośredni lot do szczęścia". Jeśli jesteście ciekawi, z jaki... {} Recenzja książki Serce na walizkach

Recenzja

1.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

TYTUŁ: "Serce na walizkach" AUTOR: K.A. Figaro WYDAWNICTWO: Lipstick Books DATA PREMIERY: 02.06.2021 "Życie jest krótkie, a małżeństwo z kimś, kogo się nie kocha, bardzo długie." Książkę polecam każdemu, kto czuje się nieszczęśliwy lub zgubiony w swoim związku. By spojrzał na swoje życie z innej perspektywy, i możliwe że znalazł siły oraz motywa... {} Recenzja książki Serce na walizkach

Serce na walizkach

14.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Serce na walizkach” K.A. Figaro. Patrząc tak z boku na życie Małgorzaty, można by pomyśleć, ta to ma szczęście bogaty, przystojny, troskliwy mąż, piękny samochód, wielki dom, markowe ubrania, sam luksus. Niestety, ale to wszystko to złota klatka, w której nie było czułych gestów, miłych słów, zrozumienia i szacunku, tylko, dwoje ludzi niby bliscy... {} Recenzja książki Serce na walizkach

@ela_r22@ela_r22 {}× 14

Z przesłaniem

12.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ptaszek wylatujących z klatki na nodze kobiety z okładki idealnie odzwierciedla sens i przesłanie książki. Autorka w cudowny sposób przedstawiła nam historię kobiety, która po mimo, że ma wszystko to czuje się samotna, nikomu niepotrzebna,niekochana i niedoskonała. Jej samoocena jest mega niska przez co te odczucia są potęgowane a ona sama czuje s... {} Recenzja książki Serce na walizkach

Serce na walizkach

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zbliża się czas urlopów. Trzeba szykować walizki. Bohaterka powieści K.A. Figaro, Małgorzata spakowała już swoją i to w dodatku wraz ze swoim sercem. Co prawda jej podróż nie była urlopem, lecz raczej delegacją, ale za to w piękne miejsce. Gośka jest agentką nieruchomości. Jest świetna i asertywna w pracy, natomiast w domu rodzinnym raczej jest... {} Recenzja książki Serce na walizkach

@Lirith@Lirith {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl