Recenzje książki "Słodka pokusa"

Dodaj swoją recenzję

Słodka pokusa

29.05.2022

Co się stanie, gdy trzydziestokilkuletni mężczyzna straci żonę i wedle tradycji będzie musiał poślubić kolejną? Jak się zachowa dziewczyna, która nie miała czasu się wyszaleć. lecz tuż po osiemnastych urodzinach miała wziąć ślub ze starszym od siebie mężczyzną? Co będzie, gdy złamana rodzina będzie potrzebować kogoś, kto ją naprawi i załata? Po ś... Recenzja książki Słodka pokusa

Słodka pokusa

27.01.2022

Uwielbiam książki Cory Reilly! „Słodka Pokusa” jest jednotomówką, ale ma wiele wspólnego z serią Born in Blood Mafia Chronicles i Camorra Chronicles, dlatego warto przeczytać ją pomiędzy tymi dwoma seriami. Cassio Moretti jest podszefem mafijnego oddziału z Filadelfii. W wieku 31 lat został sam z dwójką małych dzieci, a krążące plotki na temat śm... Recenzja książki Słodka pokusa

Nie aż taka słodka pokusa

5.08.2021

Tytuł nie oddaje zawartości książki. Dzieła autorki nie są sztampowe, z oklepaną, tandetną historią, którą można znaleźć w każdym innym romansie mafijnym. Powieść emanuje niepokojem, mrokiem, jednak główne skrzypce grają trudne relacje rodzinne i próba naprawienia ich. Starania utrudniały stereotypy, które bohaterowie traktowali jak życiowy azymut... Recenzja książki Słodka pokusa

@Logana@Logana × 9

Słodka pokusa - Cora Reilly

17.06.2021

Mafijny świat rządzi się swoimi prawami i nie ma w nim najczęściej miejsca na ckliwość, wzruszenie, nierzadko nawet na żałobę. Kiedy tracisz żonę zostając z dwójką małych dzieci zaczynają pojawiać się nieprzespane noce, wszyscy czekają na odrobinę twojej słabości, liczą na potknięcie. A ty nie możesz sobie pozwolić na żadne niedociągnięcie, szc... Recenzja książki Słodka pokusa

Słodka pokusa

27.03.2021

Chyba nie ma takiej osoby która by nie wiedziała kim jest Cora Reilly. Jej seria „Złączeni” podbiła nie jedno serce w tym moje. A teraz Cora dała nam kolejną książkę, tym razem jedno tomową historię młodziutkiej Giulia i dużo starszego od niej Cassio. „Owszem, zgodnie z prawem była dorosła, ale jej wygłupy, reakcje, miny… To nie było zachowanie ... Recenzja książki Słodka pokusa

Wiek to tylko liczba

18.03.2021

,,Czasami kłamiemy, żeby chronić innych albo siebie, czasami, z tych samych powodów, okłamujemy siebie. W moim kłamstwie było tego wszystkiego po trochu”. Jaki macie stosunek do kłamstwa? Są sytuację, w których potraficie przymknąć oko, czy zdecydowanie wolicie kierować się prawdą i tylko prawdą? „Słodka pokusa” to opowieść o młodej kobiecie, a ... Recenzja książki Słodka pokusa

⭐RECENZJA⭐

12.03.2021

Hej, hej 😁🖐🏻 Co tam u Was? Jak Wam leci kolejny tydzień? U mnie to różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Praca, studia zabierają mi dużo czasu, ale nie narzekam. Grunt, że mam czas na czytanie, bo to pomaga najbardziej podczas złego nastroju. ⭐RECENZJA⭐ Śmierć. Dwójka dzieci. Podszef. Cassio po nagłej śmierci żony zostaje sam z dwójką malutkich dzi... Recenzja książki Słodka pokusa

Podobało mi się - to za mało!

7.03.2021

„Życie upływa zdecydowanie przyjemniej, jeżeli koncentrujesz się na pozytywach”. Cassio potrzebuje szybko znaleźć kogoś, kto będzie żoną i zastąpi matkę jego dwójki małych dzieci. Giulia wie, że w świecie mafii nie można liczyć na ślub z miłość. Poślubi tego, kogo wybierze dla niej ojciec. Ma jednak nadzieję, że znajdzie odrobinę szczęścia… Musi... Recenzja książki Słodka pokusa

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl