Recenzje książki "Śmiertelna dawka"

Dodaj swoją recenzję

Śmiertelna dawka

3.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Ś𝓶𝓲𝓮𝓻𝓽𝓮𝓵𝓷𝓪 𝓭𝓪𝔀𝓴𝓪” Witajcie w ten zimny i wietrzny grudniowy wieczór 😁 Dzisiaj na tapecie „Śmiertelna dawka” Hanny Greń. Rewelacyjny kryminał. Macie w planach tę książkę? A może już czytaliście? 15-go lutego 2020 roku Bystrzyca Wielka. W lesie odnalezione zostają zwłoki osiemnastoletniej mieszkanki Bystrzyc Wielkich, Klaudyny Poloczek. Ze wstępn... {} Recenzja książki Śmiertelna dawka

Śmiertelna dawka

1.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnie śledztwo prywatnej detektyw Dionizy Remańskiej? Cóż, mam nadzieję, że nie, bo szkoda byłoby mi żegnać się z bohaterką, którą z każdą kolejną częścią coraz bardziej lubię i podziwiam za jej odwagę, inteligencję, dociekliwość, a kiedy sytuacja tego wymaga spryt i bezkompromisowość. Kolejne tomy traktują o odrębnych śledztwach, można je więc... {} Recenzja książki Śmiertelna dawka

Śmiertelna dawka

26.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W Bystrzycy Wielkiej ginie nastolatka. Policja dość szybko skłania się ku temu, że to samobójstwo. W końcu wiele na to wskazuje... Jednak rodzina ma wątpliwości i postanawia wynająć prywatnego detektywa, by je wyjaśnić. Z powodu ograniczeń wynikających z pandemii koronowirusa ponowne zajęcie się sprawą jest możliwe dopiero po trzech miesiącach. Cz... {} Recenzja książki Śmiertelna dawka

@Anmar@Anmar {}× 7

Czy to były samobójstwa?

13.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hanna Greń to jedna z moich ulubionych autorek kryminałów. Mroczna okładka i nazwisko autorki dało mi silny impuls do sięgnięcia po ta książkę. "Śmiertelna dawka" to piąty tom serii z Dionizą Remańską. Każdy tom to inne śledztwo więc nie konieczne jest czytanie wszystkich wcześniejszych. Akcja książki dzieje się przez 4 miesiące, od 15 lutego 2020... {} Recenzja książki Śmiertelna dawka

śmiertelna dawka

21.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to już piąty tom przygód detektyw Dionizy Remańskiej a zarazem moje pierwsze spotkanie z nią oraz twórczością Pani Hanny. Całe szczęście, że każdy tom to inne śledztwo dlatego nie miałam uczucia, że nie wiem co się dzieje. To mi się bardzo spodobało i uspokoił mnie trochę. W Bystrzycy Wielkiej zostaje znalezione ciało nastolatki. Policja ... {} Recenzja książki Śmiertelna dawka

Doskonale uknute intrygi.

20.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co za zakończenie serii! Naprawdę tego się nie spodziewałam, że będzie tak... mocno! Wiecie, od początku było spokojnie, bez wielkiego szału, ziemia się nie zatrzęsła. Jednak to, jak się zakończyło... Wow! Jak dla mnie, Hanna Greń, to niekwestionowana królowa kryminału i absolutnie nic tego nie zmieni. Jestem pewna, że to najlepsza część serii z d... {} Recenzja książki Śmiertelna dawka

"Śmiertelna dawka"

18.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy można zacząć czytać książki Hanny Greń od końca? Okazuję się, że można. "Śmiertelna dawka" to piąta część serii z detektyw Dionizą Remańską, dla mnie jednakże jest to pierwsze spotkanie, nie tylko z twórczością autorki, ale i przygodami młodej pani detektyw. Na szczęście każdy tom to inna historia, a więc nie miałam żadnych trudności z "wczy... {} Recenzja książki Śmiertelna dawka

@Angela_czyta@Angela_czyta {}× 2

Niezawodna Dioniza

14.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ciągle obiecywałam sobie po lekturze czwartego tomu serii z Dionizą Remańską, że nadrobię wcześniejsze trzy, jednak ciągły brak czasu i rosnący stos książek do przeczytania "na już" sprawiły, że nie udało mi się zrealizować tego planu przed premierą piątej i zarazem ostatniej części. Na szczęście jednak każda powieść zawiera inną historię kryminal... {} Recenzja książki Śmiertelna dawka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl