Recenzje książki "Sprośne listy"

Dodaj swoją recenzję

Sprośne listy

14.03.2022

Luka i Grifin nigdy się nie spotkali. Ich znajomość opierała się na korespondencji w ramach programu szkolnego wymiany listów. Nie znali nawet swoich prawdziwych imion, ale to nie przeszkodziło narodzinom prawdziwej przyjaźni. Program szkolny wymiany korespondencji miał na celu poznanie rówieśników z innych części globu, jednak obostrzenia były do... Recenzja książki Sprośne listy

Zaskakująca!

10.10.2021

Piszecie listy? Dla mnie korespondencja pisana odręcznie ma znaczenie sentymentalne. Pisałam listy zwracając uwagę na rodzaj papeterii, jej zapach oraz wzór. Teraz niestety forma elektroniczna wygrywa zabijając ducha tej wyjątkowej formy kontaktu. Lukę i Griffina połączyła ta niebanalna forma komunikacji jeszcze w szkolnych czasach. Z biegiem czas... Recenzja książki Sprośne listy

Czasami list potrafi wyrazić więcej niż słowa mówione

17.05.2021

Bohaterka jest agorafobką, która przeżyła katastrofę pożaru na koncercie, gdzie zginęła jej przyjaciółka. I oczywiście się za to obwinia. Kiedy Luca miał siedem lat, została kumplami korespondencyjnymi z chłopcem w Anglii. Przez lata stali się najlepszymi przyjaciółmi i powiernikami, a ich uczciwość była jedną z najbardziej niezwykłych cech ich pr... Recenzja książki Sprośne listy

Sprośne listy

3.05.2021

Luka od dziecięcych lat korespondowała z pewnym angielskim chłopcem. Zwykłe listy stały się codziennością, a oni zostali najlepszymi przyjaciółmi. Do czasu, aż Luka straciła bliską sobie osobę. Od tego momentu dziewczyna przestała odpisywać na listy, i zamknęła się w swoim świecie cierpiąc na agorafobię. Dzień, w którym otrzymała ostatni list od G... Recenzja książki Sprośne listy

Sprośne listy

16.04.2021

Korespondencyjny przyjaciel to super sprawa, kiedy jesteś uczniem podstawówki. Nie znacie się, nikt nie ocenia jak wyglądasz, lubi cię poprzez twoje listy i to, co sam zdecydujesz się mu na swój temat zdradzić. Kiedy wieloletni kontakt nagle się urywa, jest to bolesna dla każdej ze stron. Kiedy po latach Luka otrzymuje jeszcze jeden, pełen wyrzutó... Recenzja książki Sprośne listy

Sprośne listy

8.04.2021

Głowni bohaterowie, Luka i Griffin jako dzieci zaczęli pisać do siebie listy. Ich przyjaźń trwała i trwała przez długie lata. Jednak los sprawił, że ich kontakt się urwał. Po kilku latach gdy Luka wybrała się do mieszkania swego zmarłego ojca znalazła w nim list właśnie od Griffina. Główny bohater pod wpływem alkoholu postanowił wygarnąć wszystko ... Recenzja książki Sprośne listy

Sztos

31.03.2021

,,Sprośne listy" VI Keeland & Penelope Ward ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐/10⭐ 33/2021 · Historia miłosna, która rozpoczęła się od przyjaźni między dziewczyną i chłopcem, a rozkwitła, gdy nawiązali kontakt ponownie — jako dorośli ludzie Griffin Quinn był moim korespondencyjnym powiernikiem z dzieciństwa, angielskim chłopcem, od którego różniło mnie wszystko. Z biegiem... Recenzja książki Sprośne listy

Sprośne listy

19.03.2021

🌟RECENZJA🌟 Dziękuję @editio.red za możliwość recenzowania ❤ SPROŚNE LISTY, to książka napisana przez świetny duet. @penelopewardauthor i @vi_keeland 💖 Opowiada o historii, gdzie dwoje małych dzieci, zostają połączeni prawdziwą przyjaźnią, poprzez odręcznie pisane do siebie listy. Luka i Griffin, to ludzie, którzy prowadzą przeciwny styl życia. ... Recenzja książki Sprośne listy

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl