Recenzje książki "STAGS"

Dodaj swoją recenzję

Polowanie, Strzelanie i Wędkowanie....

19.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,S.T.A.G.S." M.A. Bennett Co myślicie, o korzystaniu z telefonów komórkowych, internetu i social medii? Czy wyobrażacie nie korzystać z dzisiejszej technologii? Nastoletnia Greer, która dostała się do ekskluzywnej szkoły tylko dzięki stypendium, ma obawy, czy zdoła się zintegrować z zamożnymi kolegami. Ku swojemu zaskoczeniu, zostaje zaproszona... {} Recenzja książki STAGS

@Perlasbooks@Perlasbooks {}× 1

Kontrowersyjna i niepokojąca!

11.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"S.T.A.G.S" to kolejna wciągająca i intrygująca książka M.A. Bennett, której twórczość miałam okazję poznać podczas lektury "Bezludnej wyspy". Właściwie, jeśli chodzi o kolejność wydania, "S.T.A.G.S" był debiutem autorki, lecz ja najpierw przeczytałam "Wyspę". I muszę przyznać, że po tamtej rewelacyjnej lekturze moje oczekiwania odnośnie kolejnej ... {} Recenzja książki STAGS

Saint Aidan the Great School

14.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

STAGS oznacza Saint Aidan the Great School. I to właśnie w tej ekskluzywnej szkole rozgrywa się akcja tego młodzieżowego thrillera. Greer to nastolatka, która została przyjęta do STAGS, dzięki stypendium. Jej rodzina nie posiada fortuny, ani koneksji w wielkim świecie, w związku z tym Greer ma uzasadnione obawy, że jej życie w szkole nie będzie na... {} Recenzja książki STAGS

@Nina@Nina {}× 20

"Bedziesz-li łowcą czy zwierzyną w boru?"

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"S.T.A.G.S" to psychologiczny thriller dla młodzieży, którego akcja rozgrywa się w elitarnej szkole dla młodzieży z bogatych rodzin Saint Aidan The Great School, czyli w skrócie właśnie STAGS. Nastoletnia Greer dostała się do tej ekskluzywnej szkoły jedynie dzięki stypendium, przez co obawia się czy uda się jej nawiązać kontakt z rówieśnikami. Pew... {} Recenzja książki STAGS

STAGS

29.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"S.T.A.G.S." to thriller psychologiczny dla młodzieży, który rozgrywa się w elitarnej szkole. Greer, nowa uczennica, która dostała się do szkoły tylko dzięki stypendium, nie jest pewna, czy da radę zintegrować się z nowymi znajomymi ze szkoły. Nic dziwnego. Do grupy "Ludzi Średniowiecza" bardzo ciężko się dostać. Tym większe jest zdziwienie Greer,... {} Recenzja książki STAGS

Świetna historia dla młodzieży

23.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy jest jakaś książkowa lub filmowa szkoła, do której chcielibyście chodzić? U mnie zdecydowanie i niezmiennie od lat jest to Hogwart. W dzisiejszym poście przeniesiemy się do Wielkiej Brytanii, gdzie mieści się Saint Aidan the Great School, czyli STAGS. Dzięki stypendium dostaje się do niej Greer. Dziewczyna ma problemy z dostosowaniem się,... {} Recenzja książki STAGS

Gdzie ten thriller ???

11.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdzie ten thriller ??? Często sięgając po książkę kierujemy się okładką, lub opisem z tyłu książki. I właśnie tym się pokierowałam, wybierając tę książkę. Okładka obiecuje czytelnikowi thriller (gdzie ???) oraz trzy krwawe sporty. Ok, te sporty są, ale ... to zwykłe łowy na zwierzynę. Wcale aż krew się tak nie lała (oprócz krwi zabijanych zwierząt... {} Recenzja książki STAGS

@wybrana84@wybrana84 {}× 15

Krwawa tajemnica

11.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

STAGS to elitarna szkoła dla bogatych dzieciaków wywodzących się z rodzin o wielopokoleniowych tradycjach. Greer trafia do niej dzięki otrzymanemu stypendium. Jednak czy na pewno ta szkoła jest dla niej bezpieczna? Jak bardzo śmiertelny okaże się weekend, podczas którego dziewiątka uczniów wybierze się do posiadłości Longcross? Trzy krwawe sporty:... {} Recenzja książki STAGS

@Bookish_Side@Bookish_Side {}× 9
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl