Recenzje książki "Stokrotki w śniegu"

Dodaj swoją recenzję

Współczesna obojętność

13.03.2014

Literatura piękna i Richard Paul Evans ze swoim dziełem ''Stokrotki w śniegu''. W książce poznajemy głównego bohatera- Jamesa Kiera. Kieruje się zasadą ''po trupach do celu'', nie szanuje pracy innych osób, jest bezlitosny. Lecz pewnego dnia w wiadomościach, Internecie i innych źródłach masowego przekazu pojawia się informacja, że ten człowiek zgin... {} Recenzja książki Stokrotki w śniegu

ROLA PRZEBACZENIA

24.02.2014

Jaki ślad pozostanie po nas na tym świecie? Kto zapłacze nad naszym grobem, a kto będzie z tego powodu szczęśliwy, choć może lepsze będzie pytanie, ile takich osób będzie? Myślę, że czasami zastanawiamy się nad tym, co po nas zostanie. Główny bohater tej książki miał okazję wszystkich tych rzeczy się dowiedzieć i cóż, wstrząsnęło nim to. Nie spodzi... {} Recenzja książki Stokrotki w śniegu

Stokrotki w śniegu...

13.11.2013

Wielokrotnie w życiu spotykamy się z sytuacjami - w życiu czy literaturze - kiedy ktoś zmienia swoje zachowanie, podejście do innych osób i postrzega świat inaczej. Niekiedy są to przemiany na lepsze, innym razem na gorsze. Ale czy zastanawialiście się co powoduje taką zmianę? Co musi się wydarzyć, by ktoś zrozumiał, że do tej pory nie żył w zgodzi... {} Recenzja książki Stokrotki w śniegu

@ejotek@ejotek {}

Stokrotki

20.05.2013

Richard Paul Evans to autor, o którym słyszałam wiele, a z tytułami jego książek spotykałam się na każdym kroku. Niestety nigdy nie było mi dane sięgnięcie, po którąkolwiek z nich. Jednak ostatnim razem napotkałam w bibliotece „Stokrotki w śniegu”, oczywiście wróciły one ze mną do domu. Już pierwsze strony wciągnęły mnie w historię Kiera. James K... {} Recenzja książki Stokrotki w śniegu

Stokrotki w śniegu

6.02.2013

Kiedy w 1843 roku Charles Dickens napisał „Opowieść wigilijną”, nie spodziewał się, że okaże się ona tak wielkim sukcesem. Książka, która miała pomóc autorowi w spłacie długów, naprawieniu relacji z innymi ludźmi, stała się lekturą ponadczasową. Anglik zapewne nie przewidział, że jego dzieło będzie wystawiane na deskach teatrów na całym świecie, a ... {} Recenzja książki Stokrotki w śniegu

Stokrotki w śniegu

19.12.2012

Tuż przed świętami Bożego Narodzenia często mamy ochotę na jakąś książkę związaną bezpośrednio z tym tematem. Magia świąt ma już to do siebie, że stęsknieni za tym czasem, próbujemy go jak najbardziej przybliżyć. Po „Stokrotki w śniegu” sięgnęłam właśnie głównie z tego powodu – nie czując zupełnie atmosfery świąt, miałam nadzieję trochę przybliżyć ... {} Recenzja książki Stokrotki w śniegu

"Stokrotki w śniegu" - Richard Paul Evans

21.11.2012

Jak wszyscy wiedzą, zbliżają się święta, z tego powodu kupiłam "Stokrotki w śniegu", z myślą, że przyjemnie będzie usiąść w świąteczny dzień i zagłębić się właśnie w taką nastrojową, idealną na ten czas opowieść. Nie wytrzymałam do tego czasu. Myślę, że każdy czytelnik zna taką sytuację, najpierw jedna strona, żeby zobaczyć, "z czym to się je", pot... {} Recenzja książki Stokrotki w śniegu

@beacia3993@beacia3993 {}× 1

"Stokrotki w śniegu" Richard Paul Evans

26.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

James Kier jest diabłem Salt Like City. Prowadzi dużą firmę budowlaną, a podczas robienia interesów nawet najlepszy przyjaciel jest tylko klientem, którego można oszukać i skrzywdzić. James Kier nawet poza swoim życiem zawodowym jest bezlitosnym mężczyzną, który kiedy, dowiaduje się o chorobie swojej żony ucieka z domu i postanawia zerwać z nią wsz... {} Recenzja książki Stokrotki w śniegu

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe