Recenzje książki "Stranger Things. Ciemność nad miastem"

Dodaj swoją recenzję

Demony Hoppera

25.01.2022

„Zaoferowałbym Ci las prawdy, ale Ty chcesz mówić przez jeden listek”. David Gemmell Po niezmiernej popularności serialu, Stranger Things w serwisie Netflix, przyszedł czas, aby zapoznać się z serią książek, na podstawie których ukazał się film. Po świetnej pozycji, Stranger Things Mroczne umysły, przyszedł czas na część drugą pu... Recenzja książki Stranger Things. Ciemność nad miastem

Katastrofa

5.11.2019

"Szatan przybywa, a Nowy Jork stanie się jego tronem." Szatana w tej książce nie uświadczyłam. Ani niczego dziwnego, spodziewając się po serialu jakiegoś sci-fi. Nic takiego nie było. Niby ta pozycja jest opisana jako historia sprzed Stranger Things, miała być oddzielnym wątkiem. Wszystko fajnie, tylko bardzo dużo rzeczy nie jest wyjaśniane. Taka... Recenzja książki Stranger Things. Ciemność nad miastem

Recenzja

10.09.2019

Pierwsza część dotycząca Stranger Things bardzo mi się podobała. Sama byłam tym faktem zaskoczona. Stwierdziłam, że trzeba kuć żelazo póki gorące i sięgnąć po kolejną książkę związaną z serialem. Czy to było dobre posunięcie? Przekonacie się poniżej. Głównymi bohaterami powieści są: Szeryf Hooper i jego adoptowana córka Jedenastka. Dziewczynka... Recenzja książki Stranger Things. Ciemność nad miastem

Ciemność nad miastem

23.08.2019

Tytuł: Stranger Things. Ciemność nad miastem Autor: Adam Christopher Wydawnictwo: Poradnia K Kiedy w 2016 roku serial Stranger Things debiutował na platformie Netflix, chyba nikt się nie spodziewał takiego sukcesu. A jednak perypetie nastoletnich bohaterów starających się rozwikłać rządowe tajemnice w mieście Hawkins przypadły widzom do gustu, s... Recenzja książki Stranger Things. Ciemność nad miastem

Kolejna przygoda Hoopera.

14.08.2019

"Stranger Things. Ciemność nad miastem" to kolejny tom, opowiadający wydarzenia w miasteczku przed powstaniem znanego i lubianego serialu na Nerflixie. W tym tomie poznajemy bliżej historię szeryfa: Jima Hoopera, który dostaje zgłoszenie o dziwnych morderstwach. Wraz ze swoją ówczesną partnerką, próbują rozwiązać zagadkę tych zabójstw. Hoopera p... Recenzja książki Stranger Things. Ciemność nad miastem

Stranger Things "Ciemność nad miastem"

5.08.2019

" Bycie bohaterem to świetna sprawa, ale nie dlatego coś robisz. Nikt nie powinien chcieć zostać bohaterem. Powinniśmy tylko robisz to co trzeba. Heroizm to nie moja praca. Jestem policjantem. To moja praca i staram się ją wykonywać jak najlepiej" 🇬🇧 "Darkness on the Edge of Town" Adam Christopher is criminal story from Stranger Things world. We... Recenzja książki Stranger Things. Ciemność nad miastem

Hopper i Delgado skradli moje serce

4.08.2019

Serial Stranger Things jeszcze przede mną, więc kompletnie nie wiedziałam, czego spodziewać się po tej książce. Sięgnęłam po nią ciekawa świata, który pokochały miliony. Niestety, bez porównania z hitem Netflixa nie jestem w stanie powiedzieć, ile z tego świata faktycznie doświadczyłam. Ale do brzegu! Powieść zaczyna się niewinnie – mamy koniec g... Recenzja książki Stranger Things. Ciemność nad miastem

Ciemność nad miastem

17.07.2019

Adam Christopher zabrał nas w niesamowitą podróż po świecie przestępczości. Tajemnicze zagadki, które rozwiązujemy z Hopperem i Delgrado, pełne niebezpieczeństw podkręcają akcje i wciągają Czytelnika. Nie sposób pominąć mistrzowskich dialogów prowadzonych między tą dwójką. Delgrado to silna kobieta i mimo pobłażającego wzroku kolegów z fachu nie p... Recenzja książki Stranger Things. Ciemność nad miastem

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl