Recenzje książki "Sucinum. Tajemnice bursztynowego szlaku"

Dodaj swoją recenzję

"Sucinum. Tajemnice Bursztynowego Szlaku" - opinia

17.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwaga, będzie długawy wstęp "Sucinum. Tajemnice Bursztynowego Szlaku" przykuło moją uwagę zaraz przy zapowiedziach.. Pomimo tego, że książka leżała w mojej biblioteczce i cieszyła oczy okładką minęło bardzo dużo czasu nim po nie sięgnęłam . Co jakiś czas brałam ją do ręki, wertowałam, oglądałam, ale odkładałam dochodząc do wniosku, że jeszcze ... {} Recenzja książki Sucinum. Tajemnice bursztynowego szlaku

Sucinum

9.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę przeczytałam biorąc udział w booktourze. Do czego zachęciła mnie @Linki wyszło, że mam zupełnie odmienne wrażenia odnośnie powieści 😂. Opis: Czytając książkę poznajemy Mirę, Strażniczkę Bursztynowego Szlaku. Wszystko zaczyna się od pewnej ceremonii i świętowania. Pośród radości, przychodzi pora na niepewność. Wykradziono Tajemnicę bractwa... {} Recenzja książki Sucinum. Tajemnice bursztynowego szlaku

@Possi@Possi {}× 9

A zapowiadało się dobrze....

24.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Sucinum. Tajemnica Bursztynowego Szlaku" to debiut Camille O'Naill od wydawnictwa Waspos. A ja dzięki uprzejmości @ayla_black_ miałam okazję wziąć udział w jej BT i zapoznać się z twórczością tej autorki. I powiem Wam, że się zawiodłam 🙈 Opis i polecenia osób, które już ją czytały nastawiły mnie na coś... efektownego? . Nasza główna bohaterka, Mi... {} Recenzja książki Sucinum. Tajemnice bursztynowego szlaku

Sucinum, zaskakująca i porywcza.

10.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Sucinum. Tajemnice Bursztynowego szlaku.” autorstwa Camilli O’Naill miałam przyjemność przeczytać w ramach Booktour u @siedzewksiazkach i jakże to była przyjemna lektura, nie mówiąc o tym jaka ona była zaskakująca. Nie zdradzając szczegółów, mogę przyznać, że “Sucinum” jest świeżym powiewem w naszej rodzimej twórczości. Otrzymaliśmy w niej wier... {} Recenzja książki Sucinum. Tajemnice bursztynowego szlaku

Odkrycie miesiąca, a może roku

25.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pani Camille O’Naill zabiera nas w niesamowitą podróż Miry w książce Sucinum. Tajemnice Bursztynowego Szlaku. Nie zabraknie tu intrygi, tajemnic, miłości, przyjaźni i śmierci. A także słowiańskich demonów, tradycji i jakże dobrego humoru. Autorka wie, co robi, bawi się z czytelnikiem, który wraz z akcją coraz bardziej sympatyzuje z bohaterami i wc... {} Recenzja książki Sucinum. Tajemnice bursztynowego szlaku

Fantastyczne zaskoczenie

28.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Opowieść o moralności, wyborach, relacjach międzyludzkich, tajemniczości. Mira jest strażniczką Bursztynowego Szlaku. Jej zadaniem jest pilnować bezpieczeństwa ludzi i miejsca, w którym żyje. Ma wiele misji do wykonania, a ostatnie zadanie jest nie lada wyzwaniem. Czy Mira sobie poradzi? Czy jest w stanie uratować Bursztynowy Szlak przed zagładą? ... {} Recenzja książki Sucinum. Tajemnice bursztynowego szlaku

@julcias01@julcias01 {}× 2

Słowiańska mitologia i silna kobieta...

1.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mira nie należy do dziewczyn, które są grzeczne i posłuszne. Lubi robić wszystko po swojemu i niekoniecznie pyta wtedy Starszyzny o zdanie. W Bractwie Sucinum to właśnie ono jest najważniejsze; dba o to, aby słowiańskie wierzenia nie pozostały zapomniane. Jego adepci walczą z magicae, stworzeniami z podań i legend. Jednak pewnego dnia dochodzi do ... {} Recenzja książki Sucinum. Tajemnice bursztynowego szlaku

@gloria11@gloria11 {}× 2

Bursztynowy świat

20.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Świat, który stworzyła Camille O’Naill, jest pełny magii, tajemnic i intryg. To niesamowite połączenie wierzeń słowiańskich, demonów i tego, w którym i my żyjemy. A co jeśli za Tobą schowałoby się Licho, czy podjąłbyś wyzwanie jak Mira? Moim zdaniem to książka, która będzie łączyła pokolenia, to zarówno będzie ciekawa przygoda dla młodszych jak i ... {} Recenzja książki Sucinum. Tajemnice bursztynowego szlaku

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl