Recenzje książki "Szczęśliwy los"

Dodaj swoją recenzję

Stars Hollow zaserwowane w stylu Rancza

19.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

 Cieszy mnie fakt, że na polskim rynku wydawniczym pojawia się ostatnio coraz więcej komedii kryminalnych. Jest to gatunek pełen groteski, gdzie zdecydowanie mniejszą wagę poświęca się opisom zbrodni i (kolokwialnie rzecz ujmując) trupom. Nie jest to zatem książka dla tych, którzy nocami oglądając seriale o medycynie sądowej i oczekują pełnego ... {} Recenzja książki Szczęśliwy los

@atypowy@atypowy {}× 3

Zagadka kryminalna połączona z miejscową legendą...

16.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Szczęśliwy los" to pierwszy tom najnowszej serii "W siedlisku", Małgorzaty Starosty. Basia, Ala, Julka i Lilka trzymają się razem od zawsze. Dziewczęta poznały się jeszcze w liceum, a ich przyjaźń przetrwa lata. Pewnego dnia Ala wpada na pomysł, aby za wspólne zaskórniaki, które odkładała razem z dziewczętami zrobić w końcu pożytek, więc kupuje ... {} Recenzja książki Szczęśliwy los

Los naprawdę potrafi płatać figle...

10.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Los potrafi płatać figle. Przekonały się o tym dobitnie cztery bohaterki najnowszej komedii kryminalnej Małgorzaty Starosty „Szczęśliwy los”. Kiedy przyjaciółki wygrywają w totolotka i spełniają swoje wspólne marzenie, kupując siedlisko w sielskiej i urokliwej miejscowości na Podlasiu, wydaje się, że wszystko w ich życiu wreszcie zaczyna się układ... {} Recenzja książki Szczęśliwy los

Gdy szczęście jest tuż, tuż, a za ścianą leży trup.

4.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy nagle wygrywa się dużą kwotę, można oszaleć lub spełnić marzenia z młodych lat. Tę druga opcje wybrały bohaterki „Szczęśliwego losu” i wyjechały na Podlasie w poszukiwaniu szczęścia. Basia, Ala, Julka i Lilka trafiają szóstkę w totolotka, a że każda z nich jest na zakręcie swojego życia, postanawiają zrobić odważny krok, by zrealizować marz... {} Recenzja książki Szczęśliwy los

Szczęśliwy los to ja mam do komedii kryminalnych!

27.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Asia, Basia, Julka i Lilka już w liceum przyrzekły sobie solennie, że kiedyś doczekają się swojego pensjonatu. Ale życie pisze inne scenariusze i losy przyjaciółek toczą się innym torem. Do czasu... kiedy Basia wygrywa los w totolotku. Wielka wygrana pozwala spełnić im młodzieńcze marzenie i tak cztery Łodzianki wyruszają do Babiegoboru na Podlasi... {} Recenzja książki Szczęśliwy los

@Rakshell@Rakshell {}× 1

„Szczęśliwy los” Małgorzata Starosta

25.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwielbiam czytać kryminały, a poczucie humoru jest dla mnie jednym z ważniejszych aspektów w książkach. Dlatego z ogromnym entuzjazmem sięgnęłam po komedię kryminalną Szczęśliwy los Małgorzaty Starosty. Kto z nas nie zastanawiał się choć przez moment nad porzuceniem wszystkiego i wyjazdem w nieznane... Cztery przyjaciółki na życiowym zakręcie wygr... {} Recenzja książki Szczęśliwy los

Los przewrotnym bywa

24.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Poznajcie cztery przyjaciółki - Basię, Alę, Julię i Lilkę - które dzięki wygranej w lotto mogą spełnić swoje licealne marzenie jakim jest kupno i prowadzenie pensjonatu nad jeziorem. Jako, że kobiety są w gorącej wodzie kąpane pod wpływem chwili wyruszają na Podlasie - do miejscowości o jakże tajemniczej nazwie Babibór (czuć słowiańskość, co?). Wr... {} Recenzja książki Szczęśliwy los

Kryminalne zagadki Podlasia

24.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Los lubi płatać nam figle. Jednego dnia uśmiecha się zachęcająco, a drugiego ściąga burzę z piorunami. I nie wiadomo czy śmiać się ze szczęścia, bezsilności, a może na przekór wszystkiemu? Jedno jest pewne, kiedy kryminalna zagadka spotyka cztery postrzelone dziewczyny, to z pewnością nie będzie nudno. Basia, Ala, Julka i Lilka w młodości marz... {} Recenzja książki Szczęśliwy los

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl