Recenzje książki "Szeptem"

Dodaj swoją recenzję

Becca Fitzpatric - Szeptem

27.08.2013

Wiele osób twierdzi, że miłość to potężne uczucie, które przezwycięża wszystko. Znaczenia nie ma status społeczny, wiek, kolor skóry czy zainteresowania. Jednak czy możliwa jest miłość między osobami z dwóch różnych światów? Jednym z głównych wątków "Hyperversum" jest romans między ludźmi z innych epok historycznych. Bijąca rekordy popularności sag... {} Recenzja książki Szeptem

Szeptem

16.07.2013

Jakiś czas temu wpadła mi w ręce ta oto książka. Przez pewien okres było o niej bardzo głośno i uznałam, że jest to następna historia typu ,,Zmierzch'', który chyba każdy z nas już zna bardzo dobrze. Ku mojemu zdziwieniu, jakże się myliłam! Becca Fitzpatrick to amerykańska pisarka, która zasłynęła właśnie serią bestsellerowych książek : ,,Szeptem'... {} Recenzja książki Szeptem

Szeptem - Becca Fitzpatrick

24.02.2013

Wczoraj od razu po szkole udałam się do biblioteki. I gdy tylko weszłam zobaczyłam tę książkę na półce. Jaka byłam szczęśliwa, ponieważ od dawna chciałam ją przeczytać. Czytałam o niej wiele pozytywnych recenzji i dużo osób mi ją polecało. W końcu musiałam sama się przekonać czy Becca Fitzpatrick napisała historię, która porwie mnie do swojego świa... {} Recenzja książki Szeptem

@Hooney@Hooney {}

szeptem

7.02.2013

Przyznam szczerze ,ze nie sadziłam iż jakakolwiek książka wciągnie mnie do swojego świata tak łapczywie . Książka "Szeptem" właśnie to zrobiła . Autorka powieści Becca Fitzpatrick stworzyła niesamowita atmosferę zawiła w zagadki ,które sprawiają ,że czytelnik zaczyna swoja własna próbę rozwikłania tajemnicy .Oraz cudownych bohaterów z którymi poc... {} Recenzja książki Szeptem

Normalna miłość "nienormalnych" ludzi

31.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Odkąd tylko usłyszałam o istnieniu tej serii, momentalnie zdecydowałam, że muszę ją przeczytać. Wśród moich zaczytanych znajomych panował ogromny szał, wszyscy wręcz rozkazywali mi zabrać się za tę książkę. No dobra, to szukamy. Po długim czasie poszukiwań w bibliotekach publicznych, jak i prywatnych zbiorach, niestety nic nie udało mi się osiągnąć... {} Recenzja książki Szeptem

Szeptem

25.01.2013

Czytałam już bardzo wiele książek o miłości, gdzie jedna osoba (zazwyczaj dziewczyna) była człowiekiem, a jej ukochany postacią nadnaturalną. np. Wilkołakiem czy wampirem. Z Aniołami spotkałam się po raz pierwszy przy tej oto książce. Nora, szesnastoletnia, przeciętna, amerykańska nastolatka niczym szczególnym się nie wyróżnia. Ma szaloną przyjac... {} Recenzja książki Szeptem

Mów "Szeptem", Aniele...

15.01.2013

Chyba każdy posiada listę książek, które praktycznie wszyscy, poza nim, znają. Na mojej prywatnej liście znalazła się seria "Szeptem". Okładka jednak kusiła mnie bardzo długi czas i mimo strasznie sprzecznych recenzji, postanowiłam jej ulec. "Szeptem" to opowieść o szesnastoletniej Norze Grey (to nazwisko dziwnie mi się kojarzy ;)). Dziewczyna pró... {} Recenzja książki Szeptem

@Ailis@Ailis {}

Szeptem - Becca Fitzpatrick

13.01.2013

Nora, prowadzi zwykłe życie. Niczym się nie różni od swoich rówieśników. Ma kochającą matkę oraz swoją najlepszą przyjaciółkę Vee. Pewnego dnia w szkole poznaje przystojnego lecz tajemniczego chłopaka o imieniu Patch. Przez jedną lekcję chłopak poznaję o Norze co tylko zechce choć ona nie wyjawia żadnej informacji o sobie. Po spotkaniu dziewczynie ... {} Recenzja książki Szeptem

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe