Recenzje książki "Szeptun"

Dodaj swoją recenzję

Szeptun

18.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uf w końcu dotarłam do domu i jak zwykle mam kilka recenzji do nadrobienia, bo na robotach nie mam niestety internetu. Mam za to sporo czasu na nadrabianie lektur i wykorzystuję to skrupulatnie. Na pierwszy ogień w grudniowych recenzjach idzie Szeptun Tomasza Betchera i jak zwykle żałuję, że tak późno sięgnęłam po tę książkę. i wiecie co? Ta książ... {} Recenzja książki Szeptun

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 3

Szeptun

16.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sięgnęłam po tę powieść z nadzieją, że znajdę w niej coś innego niż w sztampowych obyczajówkach i panoszących się wszędzie romansach mafijnych. I, no kurczę blade, znalazłam :))) Piękna książka osadzona w malowniczych Beskidach, przy granicy ze Słowacją. Mamy Beskidy, kolorowych Cyganów, miejscowe legendy, piękne opowieści i tajemnice bohaterów. M... {} Recenzja książki Szeptun

@landrynkowa@landrynkowa {}× 2

Szeptun

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wystarczyło kilka stron. Kilka stron, by mieć pewność. Może siedem, może dziesięć. Kilka stron, na pewno. Kilka stron by móc powiedzieć, że ja biorę niemal w ciemno, każdą książkę Pana Tomka, każdą kolejną. Ponad rok temu pierwszy raz spotkałam się z twórczością autora, czytając "Szczęście z piernika". Ta historia przypadła mi do gustu tak bardzo... {} Recenzja książki Szeptun

@eufemcia@eufemcia {}× 1

Zielone wzgórza lekarstwem na wszystko!

5.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie sięgam za często za powieści z kategorii romansu, ale po ciężkim tygodniu, w upalne, niedzielne popołudnie postanowiłam zrelaksować się lekturą lekką i niewymagającą. Takie było moje założenie gdy sięgałam po tę książkę. No cóż, życie jak zwykle pokazało mi, że ma inne plany. Otóż moi drodzy, „Szeptun” Tomasza Betchera lekturą lekką nie je... {} Recenzja książki Szeptun

@Morella@Morella {}× 1

Szeptun.

29.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Korzystaliście kiedykolwiek z usług uzdrowicieli, znachorów? A może mieszka ktoś taki w waszej miejscowości? Do sięgnięcia po tę książkę skusił i bardzo zaintrygował mnie opis. Julia matka dwójki dzieci, sama na co dzień zmaga się z problemami. Nie może liczyć na pomoc męża, bo ten wyjechał za pracą do Norwegii i coraz mniej interesuje się żoną i ... {} Recenzja książki Szeptun

Z tęsknoty za latem...

29.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kocham słowiańskie klimaty, a to za sprawą serii Kwiat paproci Katarzyny Bereniki Miszczuk, czy i ta powieść skradnie moje serce? Julia i Krzysztof tworzą rodzinę, jakich w naszym kraju coraz więcej, ona godząca rolę matki samotnie wychowującej dzieci i nauczycielki, on w pracy za granicą. Oddalają się od siebie i niespecjalnie szukają kontaktu. ... {} Recenzja książki Szeptun

@coolturka104@coolturka104 {}× 7

Bez magii

11.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Szeptun" Tomasza Betchera ukazał się nakładem wydawnictwa WAB. Jest to obyczajówka, w której znajdziemy problemy rodzinne, wykluczenie społeczne i miłość, jednak magii, na którą liczyłam tu nie będzie. Więc tak, jestem rozczarowana. . Nasza główna bohaterka, Julia, to nauczycielka wychowująca samotnie dwójkę dzieci. Ośmioletniego Kubę mającego ... {} Recenzja książki Szeptun

Szeptun

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Odrobina magii w życiu jest potrzebna każdemu z nas. Podobnie jak drugi człowiek, który wyciągnie do nas rękę w chwili próby. Czy jednak umiemy jeszcze otworzyć się na nowe, nieznane, niewytłumaczalne? Czy potrafimy zwolnić, wyciszyć się i zaufać naturze i własnemu sercu? Miałam przyjemność przeczytać wszystko, co dotychczas wyszło spod pióra a... {} Recenzja książki Szeptun

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl