Recenzje książki "Tajemnica z przeszłości"

Dodaj swoją recenzję

Tajemnica z przeszłości

5.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kontynuacja „Kroku do miłości” poruszającej historii Ewy i Kamila rozgrywającej się w pięknej żuławskiej scenerii. Ewa doskonale odnajduje się w nowej rzeczywistości. Dom odziedziczony po babci już jej tak nie przeraża. Jest zadowolona z pracy w Gospodzie. I co najważniejsze jej znajomość z Kamilem zaczyna nabierać rumieńców. Wygląda na to że w k... {} Recenzja książki Tajemnica z przeszłości

Tajemnica z przeszłości

24.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Tajemnica z przeszłości” Sylwii Kubik to kontynuacja losów Ewy i Kamila. Ewa wśród żuławskich łąk i pól, w domu odziedziczonym po babci odnajduje spokój. Powoli zapomina o bolesnych doświadczeniach i buduje swoje życie na nowo. Zaczyna snuć plany na przyszłość, zarówno zawodowe jak i te dotyczące związku z Kamilem. Wciąż jednak nie potrafi się p... {} Recenzja książki Tajemnica z przeszłości

@linaewe85@linaewe85 {}× 2

Niedomównienia i sekrety

24.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„[…]zakopane problemy i tak prędzej czy później wyjdą na jaw. Wydostaną się na powierzchnię jak stare korzenie, które rozsadzają fundamenty położone pod nowe życie.” Dwójka bohaterów z poprzedniej części coraz bardziej lgnie do siebie. Ewa próbuje zaufać życzliwemu i otwartemu Kamilowi, natomiast on jest coraz bardziej zafascynowany zamkniętą w... {} Recenzja książki Tajemnica z przeszłości

@gala26@gala26 {}× 19

Książka/ seria, którą musicie przeczytać

19.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj przychodzę do Was z drugą częścią Serii Żuławskiej, jeśli nie wiecie to pierwsza część to "Krok do miłości". W kontynuacji poznajemy dalsze losy Ewy, Kamila oraz Antka, który cały czas liczy, że zdobędzie serce dziewczyny. Gdy w gospodzie oraz w życiu prywatnym Ewy zaczyna wszystko się układać, podnosi się po traumach, które ją spotkały po... {} Recenzja książki Tajemnica z przeszłości

@kicia1914@kicia1914 {}× 2

„Tajemnica z przeszłości” Sylwia Kubik

15.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Krok do miłości, pierwszy tom Cyklu żuławskiego i zarazem moje pierwsze spotkanie z twórczością Sylwii Kubik, pokazało, że autorka tworzy piękne historie, pełne emocji, wciągające, z wyjątkowymi bohaterami. Niezwłocznie sięgnęłam więc po drugi tom, Tajemnica z przeszłości. Czy się nie zawiodłam? Związek Ewy i Kamila zaczyna się pogłębiać, para roz... {} Recenzja książki Tajemnica z przeszłości

@Sylwia.B@Sylwia.B {}× 2

Sekret sprzed lat

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wracamy na Żuławy! A nie, przepraszam, ja nie wracam, bo ja nigdzie nie odeszłam. Cykl żuławski Sylwii Kubik jest tak niesamowity i wciągający, że po prostu trzeba czytać dalej, nie da się oderwać. Dopiero co odłożyłam pierwszą część, a już skończyłam drugą. Nie przytaczam opisu z okładki, bo niestety za dużo zdradza. Wystarczy powiedzieć, że "Ta... {} Recenzja książki Tajemnica z przeszłości

@mysilicielka@mysilicielka {}× 1

Żuławy i ich tejemnica

11.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak ja czekałam na drugą część Cyklu żuławskiego. Zacierałam ręce i nie mogłam się doczekać kiedy zacznę czytać. Zycie jak zwykle zweryfikowało moje tempo czytelnicze, bo teraz Mama i jej powrót do zdrowia są najważniejsze. No, ale w końcu Tajemnicę z przeszłości skończyłam i przyznaję szczerza, że odczuwam niedosyt i z niecierpliwością czekam na ... {} Recenzja książki Tajemnica z przeszłości

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 2

Nowa recenzja

10.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zawsze mi powtarzano, że każda tajemnica, kłamstwo, przeszłość prędzej czy później da o sobie znać i wtedy miejmy nadzieję, że będą bardziej sprzyjające warunki do stawienia Im czoła. Spotykamy się przy drugiej części serii żuławskiej. Muszę zaznaczyć, że pierwszy i drugi tom jest równie dobry, ale jakoś ciut, ciut bardziej przemawia do mnie druga... {} Recenzja książki Tajemnica z przeszłości

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl