Recenzje książki "To nie jest, do diabła, love story"

Dodaj swoją recenzję

To nie jest, do diabła, love story

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główna bohaterka Ella to siedemnastolatka, która nie ma łatwego życia. A wszystko przez rodziców , stawiających karierę ponad dobro swych dzieci. Ciągłe przeprowadzki nie sprzyjają zawieraniu przyjaźni , stawia więc na wykształcenie. " [...] rodzice poświęcili mnie w imię pracy i kariery. Zapomnieli, co znaczy o mnie dbać, rozgrzeszali się, posył... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story

Jonasz i Ella

1.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“To nie jest, do diabła, love story” Julii Biel to bardzo przyjemna młodzieżówka, która zachwyciła mnie swoją lekkością i przezabawnymi dialogami między równie przezabawnymi bohaterami. Jak tylko została ujawniona okładka tej książki, wiedziałam, że muszę ją przeczytać, a już na pewno mieć ją na półce. Mimo tego, że leżała na mojej półce kilka mie... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story

To jest, do diabła, świetna książka!

22.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"To nie jest, do diabła, love story" autorstwa Julii Biel to książka młodzieżowa, dzięki której pojawia się uśmiech na twarzy czytelnika. Jest to idealna odskocznia po męczącym dniu, świetna rozrywka i wylany miód na serce. Opisywana historia pozostaje na długo w pamięci. Główna bohaterka książki to Ella - poukładana, rozważna, ambitna dziewczyna... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story

#120 "To nie jest do diabła, love story. Tom 1" - Julia Biel

24.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Życie było takie proste. Jeśli człowiek trzymał się swoich wypracowanych przez lata zasad, wszystko się układało. Może bywało nudno, może szaro i buro, ale bezpiecznie. Łamanie zasad skutkowało tym, że wprawdzie było barwnie i atrakcyjnie, ale bolało. Jak cholera." Siedemnastoletnia Ella, sama i samotna, idzie przez życie jak lodołamacz, ... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story

@Bookwizja@Bookwizja {}× 1

To nie jest, do diabła, love story

17.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dla wszystkich tych którzy jeszcze nie przeczytali książki wstawiam krótki opis, który nie zdradza ważnych szczegółów także śmiało można przeczytać 😁 . Głównymi bohaterami książki Julii Biel są Ella i Jonasza... Siedemnastoletnia Ella jest odpowiedzialna i charakterna co wyróżnia ja spośród swoich rówieśników. Ma szczegółowy plan na życie, który p... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story

"To nie jest do diabła Love Story"

6.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"To nie jest do diabła Love Story" Julii Biel. Dawno nie przeczytałam tak wspaniałej młodzieżówki! Zamawiając tę książkę zastanawiałam się czy oby na pewno to książka dla mnie...lecz te wszystkie dobre opinie przekonały mnie. Książkę przeczytałam w dwa wieczory! Mimo mojego sceptycznego nastawienia do Polskich autorów, bardzo dobrze czytało mi si... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story

To jest do diabła love

4.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobry wieczór! Od pewnego czasu instagrama opanowała powieść Julii Biel " To nie jest do diabła love story". Byłam bardzo ciekawa o co tyle szumu. Więc zamówiłam ( od razu oba tomy) i przeczytałam. I czystym sumieniem stwierdzam, że to jest do diabła takie mocne love story! Ale od początku: O czym jest ta książka? Ella Beck to niespełna 17- letnia... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story

⭐RECENZJA⭐

28.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka @Link "prześladowała" mnie bardzo długo tu na instagramie, dlatego postanowiłam po nią sięgnąć i zobaczyć, czy jest taka dobra, jak wszyscy piszą. Ale! Również przyciągnęła mnie obłędna okładka! Oko może się nią nacieszyć 😉 💜💙 "Pełna ciętego humoru i niebanalnego uroku seria, w której się zakochasz! Ella – rozważna, odpowiedzialna i ostra... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl