Recenzje książki "Ty będziesz następna"

Dodaj swoją recenzję

Ona będzie następna

31.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia Georginy Shaw zaczyna się od końca. Znalezione zostają zwłoki dziewczyny - zamordowanej czternaście lat wcześniej szesnastolatki Agneli Wong. Geo zostaje postawiona przed sądem i trafia do więzienia. Od początku zastanawiamy się więc kto zabił, jak, dlaczego i czy kobieta faktycznie jest winna. Po latach, które upłynęły od dnia morderst... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@angell15@angell15 {}× 1

Pogrzebane tajemnice mogą powrócić... i powracają.

26.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to druga powieść autorki przełożona na język polski (po "Małych sekretach") z premierą już 14.04.2021 i moje również drugie spotkanie z twórczością pisarki. To nie jest thriller psychologiczny... to psychologiczna wojna. Losy trójki najlepszych szkolnych przyjaciół: zamordowanej Angeli, skazanej za udział w jej śmierci Georginy i szukającego... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@Logana@Logana {}× 13

Historia pełna tajemnic.

13.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od kryminałów i thrillerów to raczej nieprędko ja się uwolnię. A że lubię ten gatunek literacki, a coraz częściej wychodzi nowych i dobrych powieści na naszym rynku to aktualnie czytania mam na kilka lat! „Ty będziesz następna” Jennifer Hilier to zdobywczyni Thriller Award 2019 oraz finalistka nagród Anthony Award i Macavity Award. Ale czy faktycz... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Ty...

13.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś przychodzę do Was z recenzją książki @Link „Ty będziesz następna” Thriller psychologiczny bardzo dobrze poprowadzony do ostatnich stron. Przeskoki czasowe, tylko to mi przeszkadzało. Oczywiście, jako całość jest to dość spójne, logiczne. Książka ta, dzielona jest na cztery części. Znajdziemy w niej czas teraźniejszy, czasy liceum w których po... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Przeszłość prędzej czy później i tak nas odszuka...

1.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy na Instagramie każdy wypowiadał się o tej książce w samych superlatywach, nie mogłam przejść obojętnie i również poznać ją osobiście i co tam takiego jest, że zbiera same pozytywne oceny. I poznałam treść tej książki za pomocą Dominiki, która zorganizowała BT. Czternaście lat temu szesnastoletnia Angela Wong uznana jest za osobę zaginioną. Rod... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Sekret, który zabija.

19.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Utrata najlepszej przyjaciółki to coś, czego nie chciałby przeżyć nikt z nas. To tak, jakby ktoś nagle odebrał Ci najważniejszą część Twojego życia... Angela była najpopularniejszą dziewczyną w szkole- piękna, inteligentna, lubiana przez rówieśników. I nagle znika, a jej bliscy szaleją z rozpaczy. Georgina, jej przyjaciółka, nie wie, co mogło ... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@fankath135@fankath135 {}× 2

Co się stało z Angelą Wong?

15.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ty będziesz następna" to druga po "Małych sekretach" powieść Jennifer Hillier wydana w naszym kraju. Angela, Georgina i Kaiser tworzyli kiedyś zgraną paczkę. Kaiser podkochiwał się w Geo, ta zaś oddała swe serce mrocznemu Calvinowi, ale najbardziej przebojowa z nich była Angela. Piękna, pewna siebie, liderka cheerleaderek. Pewnego dnia dziewcz... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@coolturka104@coolturka104 {}× 6

Zobacz mnie

15.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ty będziesz następna - Jennifer Hillier Dziękuję wydawnictwu Muza. Kiedy słyszysz same pozytywne opinie o książce i myślisz sobie "czy będzie przereklamowana?" Trochę się bałam tej pozycji, ale po "Małych sekretach" wiedziałam, że autorka na pewno stworzyła niebanalną historię. Historia, która będzie tak zakręcona, tak zagmatwana i tak wciągająca... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe