Recenzje książki "Ty będziesz następna"

Dodaj swoją recenzję

Jedna, źle podjęta decyzja

11.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W życiu nieraz przychodzą takie doświadczenia i momenty, gdzie trzeba podjąć odpowiednią decyzję. Mówi się, że nie wszystko jest czarno-białe, lecz kiedy stajemy przed niemal niemożliwym wyborem, decyzja ta wydaje się tylko monochromatyczna. Żadnych szarości, o kolorach nie wspominając. Przed takim właśnie wyborem, czternaście lat wcześniej,... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@Anuszka@Anuszka {}× 2

Nie powinien żyć

7.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ale miewa się całkiem nieźle. I stanowi śmiertelne zagrożenie dla innych. Czy pierwsza miłość może być morderczo niebezpieczna? Okazuje się, że tak. Często widzimy tylko to, co chcemy zobaczyć. A nie to, co jest. „Ty będziesz następna” to trzymający w napięciu thriller od Jennifer Hillier, wydany przez MUZĘ. W te szare, chłodne kwietniowe i ... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@Zaneta@Zaneta {}× 2

"Ty będziesz następna"

4.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od przeszłości nie da się uciec, prędzej czy później nas dopadnie i zawsze w większym czy mniejszym stopniu ma wpływ na teraźniejszość. Pokomplikowane losy przyjaciół: Angeli – ofiary, Georginy –skazanej za współudział i Kaisera, który przez kilkanaście lat szuka prawdy. Powieść, która od samego początku do końca przykuła moją uwagę. „Nic tak nie... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

www.swiatmiedzystronami.blogspot.com

3.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jennifer Hillier na polskim rynku pojawiła się dość niedawno za sprawą książki "Małe sekrety". Dobrze pamiętam blurb tej powieści i choć miałam ogromne chęci ją przeczytać, to do dziś tego nie zrobiłam. Jak zwykle brakuje czasu. Oczywiście przy kolejnej pozycji nie pozwoliłam już sobie na odłożenie jej na potem. Tym razem zdecydowałam, że albo od ... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Ty będziesz następna

29.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak głęboko można pogrzebać tajemnice i ukrywać rozpacz? Jak długo można kłamać? Jak długo można z tym żyć? Otóż okazuje się ,że bardzo długo...zbyt długo.Ale o tym w książce. Angela Wong,Georgina Shaw i Kaiser Brody to trójka szesnastolatków.Trójka najlepszych przyjaciół.Pewnego dnia Angela znika bez śladu...Urywa się też przyjaźń pomiędzy Georgi... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@promyk1@promyk1 {}× 2

„Widzisz, co chcesz zobaczyć, a nie to, co jest”

26.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Widzisz, co chcesz zobaczyć, a nie to, co jest”. Jak bardzo grzechy przeszłości mogą zaważyć na naszej przyszłości? Czy można w nieskończoność ukrywać tajemnicę, którą wiele osób chciałoby poznać, a niektórzy za wszelką cenę starają się odkryć? Ból i trauma sprzed lat same dają o sobie znać i nie pozwalają spokojnie patrzeć w oczy bliskich … An... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@malgosialegn@malgosialegn {}× 3

uważaj na okolice...

26.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jennifer Hiller „Ty będziesz następna” Życie usłane różami nigdy nie trwa wiecznie, ani nawet długo. To fakt, jest oszałamiające, otumaniające wręcz, lecz do czasu, aż nie pojawią się kolce, które ranią skórę, a z tych ran leje się krew. Dużo krwi... taki los spotkał Georginę Shaw, bo los, prócz tego, że boli i każdy dzień jest walką z przec... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Ty będziesz następna, książko!

25.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubię poznać autora z kilku powieści – pozwala to na wyszukiwanie podobieństw i różnic czy zbudowanie pełniejszej opinii. Często jest tak, że pierwsza powieść nie trafia w gust, a z drugą i kolejnymi jest zupełnie inaczej. Tak było w przypadku Jennifer Hillier. Listopadowa lektura „Małych sekretów” zachęcała opisem, a okazała się nudna jak flaki z... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@justyna_@justyna_ {}× 2
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe