Recenzje książki "Ty będziesz następna"

Dodaj swoją recenzję

Hillier trzyma poziom.

24.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Poprzednia książka Jennifer Hillier "Małe sekrety", znajduje się w pierwszej piątce moich ulubionych thrillerów, więc gdy zobaczyłam, że Wydawnictwo Muza wydaje kolejną jej historię, po prostu nie mogłam przejść obok niej obojętnie. Autorka ma to do siebie, że potrafi w swoich książkach budować niesamowite napięcie, a atmosfera jest tak gęsta, że ... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Miłość przeraża najbardziej…

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zatem gdy pani chłopak poćwiartował ciało pani najlepszej przyjaciółki, zostawiła ją pani pogrzebaną w lesie zaledwie kilkaset metrów od domu, w którym pani mieszkała”. Na tacy podani są mordercy, ale i tak tamta okropna noc sprzed czternastu lat jest owiana tajemnicą. Tajemnicą, którą czytelnik chce jak najszybciej poznać tylko, że nie ma on ... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Świetny thriller

22.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej! Czytaliście "Małe Sekrety" od Jennifer Hillier? Podobały wam się? 14 kwietnia odbyła się premiera najnowszej książki autorki "Ty będziesz następna" od wydawnictwa muza, trochę się jej obawiałam, gdyż ta pierwsza powieść zaczęła mi się podobać dopiero od drugiej połowy. A jak wypadła ta, zaraz się dowiecie 😊 14 lat temu doszło do zniknięcia... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Świetny thriller!

21.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zdarza się wam sięgnąć po książkę tylko ze względu na nazwisko autora? Mnie owszem i tak właśnie było w przypadku „Ty będziesz następna”. Poprzednia powieść Jennifer Hillier bardzo mi się podobała, więc gdy tylko w mojej skrzynce mailowej pojawiła się propozycja zrecenzowania tego tytułu, to uznałam, że „biere”. Jednak zanim przejdę do moich ... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Wciągający i świetnie skontruowany thriller psychologiczny

19.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Każdy człowiek ma w życiu szczególny moment, coś, co popycha go nieodwracalnie w nowym kierunku, coś, co porusza do głębi, coś, co zmienia go na zawsze." "Ty będziesz następna" to już druga powieść Jennifer Hillier, którą miałam okazję przeczytać. I znowu przepadłam. Historia przedstawiona w książce bardzo mnie wciągnęła, zaciekawiła, sprawiła... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Ty będziesz następna

19.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jennifer Hillier "Ty będziesz następna", Thrillery czytuję dla rozrywki. Zawsze wolałam też pisaną formę budowanego napięcia w tym gatunku niż tę zawartą w filmie. Filmowa nagła zmiana akcji w tego typu filmach powoduje zwykle, że śledzę je z zamkniętymi oczami, a książkę mogę czytać dalej swobodnie kreując w wyobraźni przedstawiony przez autora ... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@toptangram@toptangram {}× 1

Ty będziesz następna

17.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Angela, Geo oraz Kaiser w liceum byli najlepszymi przyjaciółmi. Jednak śmierć pierwszej z nich skutecznie rozbił tę relację. 14 lat później szczątki Angeli zostają znalezione. Wychodzi na jaw, że zabójcą okazuje Calvin James, chłopak Geo i seryjny morderca. Dodatkowo sama dziewczyna doskonale wiedziała o zbrodni dokonanej przez mężczyznę. Z tego t... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

Tajemnica

15.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O czym myślicie siadając do lektury dobrze reklamowanej i głośno zapowiadanej książki ? bo ja najczęściej o tym czy będzie to kolejny niewypał, czy wręcz przeciwnie. Ameryki tym stwierdzeniem nie odkryłam, prawda? przecież wszyscy tak mamy. Tutaj jednak na przykładzie książki "Ty będziesz następna" muszę przyznać, że nastawiłam się na "pewnie się ... {} Recenzja książki Ty będziesz następna

@Ewelina229@Ewelina229 {}× 15
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe