Recenzje książki "Ukochana gangstera"

Dodaj swoją recenzję

Czy to naprawdę się dzieje?

7.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

❄️ #Recenzja ❄️ Nie lubię pisać krytykujących i negatywnych recenzji, ale niestety i takie się zdarzają. Gorąca, mroczna i niebezpiecznie wciągająca. Tak opis zaczyna jedna z ostatnio bardzo polecanych książek na bookstagramach. Skuszona pozytywnymi recenzjami sięgnęłam po tę pozycję. Już czytając początek miałam niemały mętlik w głowie. Jakiś... {} Recenzja książki Ukochana gangstera

Ukochany gangster

3.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ukochana Gangstera" ~I. M Darkss 6/10 ⭐ . . To było moje pierwsze spotkanie z autorką. Macie też tak że zacieracie rączki na samą myśl o nieznanym? 🤔 . Co byście zrobili gdyby to wasi rodzice decydowali o waszej przyszłości. Czy pogodzili byście się z małżeństwem z przymusu? Czy wydalibyście dla własnych potrzeb dziecko za potwora? . Elizabeth ni... {} Recenzja książki Ukochana gangstera

Miało być zero uczuć...

29.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zlękniona Elisabeth staje twarzą w twarz z demonem, czując, że właśnie podpisuje z nim cyrograf. Jednak Logan nie wydaje się być taki jakim go piszą, owszem potrafi być nieobliczalny, ale przy niej z groźnego lwa zmienia się w potulne kociątko. Jednak gdy bohaterka zaczyna przekraczać granice, mężczyzna zaczyna ją zbywać, tym samym sprawiając, że... {} Recenzja książki Ukochana gangstera

Ukochana gangstera

29.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elizabeth to młoda kobieta, która po wyszkoleniu przez ojca, trafia do domu gangstera i jej zadaniem jest rozkochać w sobie Logana i sprawić by chciał z nią być. To wcale takie łatwe nie będzie, bo Roth broni się przed miłością rękami i nogami, jednak główna bohaterka powoduje, że on zaczyna się zachowywać inaczej w stosunku do niej niż do poprzed... {} Recenzja książki Ukochana gangstera

Ukochana gangstera...

23.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elizabeth Hallwell to kobieta, która całe życie musiała walczyć o podtrzymanie w sobie człowieczeństwa. Od dziecka wychowywana i kształtowana przez bezwzględnego i chciwego ojca, który chciał, by zabiła w sobie wszelkie emocje i uczucia. W dniu, gdy została oddana Loganowi Rothowi, gangsterowi, który wydaje się człowiekiem ze skałą, zamiast serca,... {} Recenzja książki Ukochana gangstera

Ukochana gangstera

15.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elizabeth to młoda kobieta, którą brutalny ojciec oddał w ręce bezwzględnego gangstera, siejącego postrach Logana. Dziewczyna przez lata lata była brutalnie szkolona przez ojca na uległą kobietę potrafiącą zadowolić mężczyznę, któremu zostanie przekazana. Jej zadaniem jest zdobycie miłości i zaufania Logana. Nie jest to jednak łatwe, gdyż mężczyzn... {} Recenzja książki Ukochana gangstera

Ukochana gangstera

13.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka ma w sobie coś, jednak nie jest tak, że przypadała mi do gustu w całości. Książka ma za to fenomenalną okładkę, która wraz z opisem przyciąga jak magnes. Historia całkiem dobrze przemyślana choć temat mafijny jest już dość oklepany. Tym razem jest on mafiozo, który wybiera sobie kolejną kandydatkę na "swoją kobietę". Trochę niejasne jest, ... {} Recenzja książki Ukochana gangstera

@Lalka1@Lalka1 {}× 1

Ukochana gangstera

13.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ukochana gangstera - I.M. Darkss Elizabeth Hallwell nie miała łatwego życia. Żyła z despotycznym ojcem, który próbował "trenować" córkę, by żyła i przetrwała w świecie, gdzie morderstwa i inne porachunki mafijne są na porządku dziennym. Przygotowywał kobietę, by była odporna na wszystkie możliwe scenariusze, zwłaszcza po pewnych wydarzeniach w ro... {} Recenzja książki Ukochana gangstera

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl